Furevegen 2 6995 Kyrkjebø Norge

Adresse

Furevegen 2
6995 Kyrkjebø

Matrikkel

Gnr. 51 bnr. 39 i Høyanger kommune

Beliggenhet, adkomst

Eiendommen ligger fint til i etablert boligfelt på Kyrkjebø i Høyanger kommune. Boligen ligger på hjørnetomt i rolig og barnevennlig boligfelt. Kort gangavstand til barnehage, barneskole, butikk og idrettsanlegg som ligger like ved. Gangavstand til badeplass på Austreim.

Boligen ligger med sørvendt helning og har flott utsikt over Sognefjorden. Gode solforhold med sol hele året.

Til Høyanger sentrum er det ca. 10km og til Førde er det ca. 49km

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1975

Bygninger og byggemåte

Fundament på antatt naturlige masser og delvis naturlig terreng. Fundament av betong og grunnmur er bygget opp av murt betongblokk med pussa overflater. Det er ikke kjent om grunnmur er fuktsikra med utvendig knotteplast. Det er ukjent om nedløp fra takrenner er ført i dreneringsrør.

Over grunnmuren er ytterveggene oppført i isolert bindingsverk med utvendig kledning av trepanel. Ytterkledningen ble malt ca. i 2013/14. Vinduer og utvendige dører fra byggeår, enkelte fra 1997 og 2016, vindu i garasje trolig fra 2017.

Taket har saltakkonstruksjon fra byggeår med antatt plassbygde takstoler. Taktekke fra ca. 2010 med ståltakplater, takrenner og nedløp trolig også fra ca. 2010, noe av eldre dato antatt fra byggeår.

Terrasser / veranda i tilknytning til boligen har betongdekke med dryppkant. Det er lagt tredekke over betong på terrasse og trapper.
Etasjeskille er antatt av plasstøpt betongdekke.

Pipe er oppført i teglstein fra byggeår, feieluke synlig på WC i gang i 1.etg. Det er ikke montert ildsted i boligen.

Sanitæranlegget har vannrør av kobber og avløpsrør av PVC fra byggeår. Varmtvannsbeholder (2.stk.) fra 2010 og 2011.

Det elektriske anlegget har fordelingstavle med automatsikringer oppgradert i 2019. Det er eget skap og strømmåler til hybeldel. Ledningsnett er antatt fra byggeår/tilbyggingsår på garasjedel.

Garasjedel er påbygget på 1980-tallet og er oppført i murt betongstein og lettklinkerblokker på vegger, gulv og i himling med plasstøpt betong.

Viser ellers til tilstandsrapport utført av Sogn Takst AS for mer utfyllende info om boligen.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 3, Bad: 2, Ekstratoalett: 1
3 soverom i hoveddel.
1 disponibelt rom i hybel brukt til soverom. Soverom i hybeldel stetter ikke kravene til godkjent rømningsvei.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 144 kvm, Bruksareal: 215 kvm, Bruttoareal: 233 kvm

1.Etasje: P-rom 52m2 / BRA 123m2.
Innhold hoveddel: Vindfang, trapperom, toalett og 3 boder.
Innhold hybel: Vindfang, stue/kjøkken, disponibelt rom, bad og bod.

2.Etasje: P-rom 92m2 / BRA 92m2.
Innhold: Trapperom, gang, kjøkken, stue, 3 soverom, bad og vaskerom.

Garasje: BRA 41m2.
Innhold: Garasjerom og bod.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Boligen vil ikke bli ytterligere rengjort til overtagelse.
Hvitevarer på kjøkken følger med salget.
Fibertilkobling. Dekoder følger med etter avtale.
Følgende innbo og løsøre følger ikke med salget: TV-benk, TV, lydplanke, vaskemaskin, tørketrommel, mikrobølgeovn, hvit reol og rullegardin.
Øvrig innbo og løsøre som står i boligen ved visning følger med salget.

Standard

Hoveddel:
Boligen er fornyet over tid og har overflater og innredninger av delvis nyere dato, og delvis fra byggeår.

Hovedplan ble oppgradert ca. i år 2013 med nytt parkettgulv på kjøkken, stue, gang og soverom. Vegger og tak ble samtidig malt. 1.etg. tilhørende hoveddel har i hovedsak overflater fra byggeår.

Badet på hovedplan har flislagt gulv og baderomsplater på veggene. Badet er innredet med dusjkabinett, gulvmontert klosett og baderomsinnredning med servant. WC i 1.etg. har i hovedsak standard fra byggeår innredet med klosett og veggmontert servant.

Vaskerom på hovedplan har i hovedsak overflater og innredning fra byggeår. Gulv har belegg av nyere dato. Fra vaskerom er det egen utgang i fasade mot nord/oppsiden av boligen.

Kjøkkenet på hovedplan har innredning av nyere dato (antatt 2013) med over- og underskap og benkeplate i laminat. Innredningen har integrerte hvitevarer som platetopp, steikeovn, oppvaskmaskin og avtrekksvifte. Frittstående kjøl/frys som følger med salget.

Hybel:
Hybeldelen har delvis fornya overflater over tid, og delvis fra byggeår.

Badet har flislagt gulv og baderomsplater på veggene, badet er innredet med dusjkabinett, gulvmontert klosett, baderomsinnredning med servant og opplegg for vaskemaskin.

Kjøkkenet er av eldre enkel standard antatt fra byggeår med over- og underskap, oppvaskkum og frittstående komfyr.

Oppvarming

Luft til luft varmepumpe i stua i hoveddelen.
Varmekabler i de fleste oppholdsrom på begge plan - funksjon/tilstand er ikke kjent for selger.
Det er pipe i boligen og det var tidligere montert vedovn i stua i hoveddelen.

Parkering

Parkering i dobbel garasje.
Ellers biloppstillingsplass for flere biler på asfaltert tun.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 525 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomta ligger i svakt skrått terreng som heller mot sør. Det er pent opparbeidet hage rundt boligen med grøntarealer med plen og div. beplantning. På baksiden av boligen mot nord er det oppført en støttemur i naturstein med planert område med grusdekke i front. På fremsiden av boligen er det pent opparbeidet asfaltert tunplass, fiskedam og hekk mot kommunal vei.

Vei, vann og avløp

Adkomst via kommunal vei.
Boligen er tilknytta kommunalt vann- og avløpsnett.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på boligen datert 8/2-1977.

Prisantydning

2 250 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Svein Låksrud
Takstdato : 25.02.2021
Teknisk (byggmassens) verdi : 2 438 000,-
Markedsverdi : 2 250 000,-
Teknisk verdi : 2 438 000,-
Formuesverdi : 351 055,-
Sekundær formuesverdi : 1 263 796,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Forsikring

Gjensidige
Polisenummer: 90099802

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 17 526 pr. år
Inkl. eiendomsskatt, vann- og avløpsavgift, renovasjonsavgift til Simas.

Leieinntekter


Hybelen er ikke utleid pdd.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport. Megler har ikke kontrollmålt arealene.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt. pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

For å legge inn bud ved hjelp av budskjema på papir så lever dette personlig eller send det pr. epost post@fjordmegler.no.

Bud som har kortere akseptfrist enn kl.12.00 dagen etter siste annonserte fellesvisning vil ikke bli formidlet videre til selger.

Megler vil heller ikke formidle bud med forbehold om at budet er hemmelig for andre budgivere. Megler skal, i den grad det er mulig, informere alle interessenter og budgivere skriftlig om status i budgivingen. Megler plikter å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. For at bud skal kunne bli behandlet og formidlet videre på en forsvarlig måte, skal bud ikke ha en kortere akseptfrist enn 30 minutter fra budet er gitt. Bud med kortere frist vil ikke bli formidlet videre til selger.

Selger har akseptert å forholde seg til overnevnte vilkår for budgivning

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Boligen selges av dødsbo og interessenter bes om å undersøke eiendommen ekstra nøye før budgivning.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 51
 • Bruksnr: 39
 • Kommunenr: 4638
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 250 000,-
 • Kommunale avgifter: 17 526,-
 • Ligningsverdi: 351 055,-
 • Primærrom: 144 m2
 • Bruksareal: 215 m2
 • Bruttoareal: 233 m2
 • Tomteareal: 1525 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Furevegen 2 6995 Kyrkjebø Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Kontaktperson

Christoffer Sæle Merkesvik
Telefon: +47 57 72 01 00
Mobil: +47 415 89 170

Annen info

Finnkode: 211680586