Sandevegen 151 D 6973 Sande i Sunnfjord Norge

Adresse

Sandevegen 151 D
6973 Sande i sunnfjord

Matrikkel

Gnr. 161 bnr. 56 snr. 8 orgnr. 921065787 i Sunnfjord kommune

Beliggenhet, adkomst

Se kart i Finn-annonse.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Fjordane Eiendomsmegling ved annonserte felles visninger.

Nærområdet

Sandevegen 151 D har en særs attraktiv og sentral beliggenhet midt i hjertet av Sande sentrum. Her er det gangavstand til alt av servicefasiliteter en trenger i det daglige. Like under boligen finn en dagligvarebutikk med post i butikk, og ellers er det gåavstand til blant annet skole, barnehage, idrettsbane, idrettshall med treningsrom, tannlege, frisør og bensinpumpe m.m. Ønsker en ytterligere servicetilbud, så trenger en heller ikke å dra langt - ca. 20 min i bil til Førde sentrum.

God dekning av offentlig kommunikasjon med bussavganger mellom Førde og Bergen like utenfor boligen. Ønsker en å dra på bytur til Bergen, kan man også enkelt ta ekspressbåten fra ferjekaia ved Nordeide ca. 29 km unna. Dersom en må pendle lengre eller nå ut til store deler av landet innen kort tid, så finner man Førde Lufthavn Bringeland ca. 15 km unna.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Selveier, oppført i 2018
Byggeår ifølge Sunnfjord kommune.

Bygninger og byggemåte

Innvendig generelt:
Leiligheten har gjennomgående god standard med gode løsninger og høy kvalitet på materialer. Himling med 13 mm gipsplater i isolert etasjeskille. Gulv fremgår med flis i entre, vaskerom og på bad. Eller 2-stavs Kahrs eikeparkett i alle oppholdsrom inkludert soverommene. 15,4 mm branngips i himling under yttertak. Listefri utførelse i leiligheten. Innvendige vegger av typen fibergips.

Utvendig generelt:
Utvendig fasade er kledd med vedlikeholdsfri steni plater. Alle vinduer er av typen 3-lags isolerglass med en U-verdi på 0.8. Gatetunet har betongfelt med varmekabler og ellers betongheller. Utvendig bod like utenfor leiligheten. Felles redskapsbod og søppelanlegg i 1. etasje. Spiraltrapp på vestsiden av bygget ned til 1. etasje.

Tekniske installasjoner:
Leiligheten har vannbåren varme og balansert ventilasjonsanlegg. Det er installert løfterampe opp til leilighetene. Opplagt kurs for lading av el-bil ved carportene. Installert fiber internett.

Byggemåte ifølge tidligere annonse ved prosjektering og etablering.

Noen vesentlige oppgraderinger fra byggestandard:
- Kjøkken med enkelte oppgraderinger.
- Tak i stue med lyddemping.
- Solskjerming på alle vinduer med unntak av 2 soverom og vinduet i taket på badet.

Opplysninger som fremgår i selgers egenerklæringsskjema:
Punkt 14: Det er eget uttak for lading ved carport som tilhører leiligheten.
Punkt 17: Det er flere leiligheter i sameiet som er under bygging, men disse er i en annen kant av bygningsmassen.
Punkt 26: Felleskostnader blir redusert pr. måned

For ytterligere informasjon kontakt megler eller se vedlagt egenerklæringsskjema.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 84 kvm, Bruksareal: 87 kvm

Følgende rom inngår i primærarealet (P-rom):
1. etasje (84 kvm): Gang, stue, kjøkken, bad, 3 soverom og vaskerom.

Like utenfor inngangspartiet til boligen finner en også en praktisk utvendig bod for oppbevaring. I tillegg til overnevnte rom er det også utgang til sørvestvendt balkong. Sameiet har felles takterrasse, redskapsbod samt søppelsystem i 1. etasje.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Dersom annet ikke fremgår av salgsoppgaven inngår kun integrerte hvitevarer med i handelen.

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe av 1. januar 2020 legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for kopi av liste over løsøre og tilbehør. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Velkommen til Sandevegen 151 D - Lys og moderne endeleilighet med særs attraktiv beliggenhet midt i Sande sentrum. Leiligheten var ny i 2018, og har en gjennomgående god standard med lite slitasje. Enkelte oppgraderinger fra byggestandard. Gode solforhold og flott utsikt mot elva og området ellers.

Kvaliteter med boligen vi ønsker å fremheve
- Endeleilighet.
- Nytt i 2018.
- Nybygg garanti 2023.
- Sentral beliggenhet.
- 3 soverom.
- God planløsning.
- Egen carport med el-bil lading.
- Solrik og usjenert sørvestvendt balkong.
- Sikt i både nord- og sørvendt retning inne i leiligheten.
- Snø og isfri tilkomst til leiligheten.
- Utvendig bod for oppbevaring.
- Nærhet til flere flotte naturopplevelser.
- God offentlig kommunikasjon like ved leiligheten.
- Ca. 20 min til Førde sentrum.

Planløsningen
Man ankommer leiligheten via felles trappeoppgang på byggets nordøstre side. Her er det installert snøsmeltingsanlegg i gatetunet mellom leilighetene, noe som gjør at en har is- og snøfri tilkomst hele året. Leiligheten finner en i enden av gatetunet, like ved takterrassen som er felles for seksjonseierne.

Gang:
Man entrer leiligheten inn i en innbydende gang. Rommet har flislagt gulv og lyse overflater og oppleves som romslig. God plass til å legge til side ytterklær. Gangen er i dag enkelt innredet med skoskap og kleshenger. I gangen er det tilgang til teknisk skap med blant annet sikringsskap med automatsikringer og fordelerskap. Her er det også behagelig varme i gulvet.

Kjøkken:
Videre fra gangen kommer man inn til kjøkkenet og stuen i en delvis åpen løsning. Her er det en enkel vegg mellom rommene. Kjøkkenet er av typen JKE og fremgår i høyglans. Innredningen strekker seg med benkeplate og underskap samt høyskap langs veggene. Like ved vasken er det ett stort vindu mot felles terrasse, som tilføyer mye lys. Her kan det bemerkes at dette er den eneste leiligheten i denne etasjen med fri sikt i nord- og sørvendt retning. Kjøkkenet er innredet med integrerte hvitevarer av typen Siemens og NEFF. Dette inkluderer oppvaskmaskin, induksjonstopp, stekeovn, kombinert fryse- og kjøleskap og ventilator. Ellers er det rikelig med oppbevarings- og benkeplass å arbeide med. God belysning med downlights med dimmer. I enden av kjøkkenet er det plass til ett lite spisebord hvor måltidene kan nytes i fellesskap. Kjøkkenet ble oppgradert fra byggestandard ved etablering.

Stue:
Går en forbi skilleveggen fra kjøkkenet kommer en inn til stuen. Det første en vil bemerker seg her, er den særs store vindusflaten som dekker nesten hele den ene stueveggen. Her får man mye naturlig lysinnslipp, noe som skaper en behagelig opplevelse av rommet. I tillegg til dette har rommet en flott utsikt over området samt at den oppleves som usjenert, da det ikke er bygg like ovenfor parkeringsplassen. I stuen er det ellers god plass til å innrede med en sofagruppe med tilhørende stuebord. I stuen kan en også bemerke seg taket - her er det lagt inn sone med lyddemping. Taket i stuen ble oppgradert fra byggestandard ved etablering.

Balkong:
Like ved stuen er det videre utgang til sørvestvendt balkong. Her har man gode solforhold, lite innsyn og en flott utsikt mot elva. God plass til en mindre sittegruppe for hyggelige sammenkomster. Her kan en virkelig nyte omgivelsene, og er en flott tilleggende kvalitet til leiligheten.

Bad:
Like ved kjøkkenet og gangen er det inngang til leilighetens bad. Badet har flislagt gulv og våtromsplater på veggene, og fremgår i lyse og nøytrale farger. Rommet oppleves som romslig. Badet er i dag innredet med servant med underskap, veggspeil, høyskap, dusjhjørne og vegghengt toalett. Dusjdørene har praktisk magnetlås. Her er det god belysning med downlights med dimmer. På badet er det også en flott takkuppel med vindu, noe som tilføyer rommet både lys samt særegenhet.

3 soverom:
Leiligheten har totalt 3 soverom. Rommene har til felles å oppleves som lyse og nøytrale, med plass til både seng, nattbord og garderobeskap. Rommene har også store vindusflater. Av de tre soverommene er det to som oppleves som særs romslige, og ett som er litt mindre. Sistnevnte passer ypperlig som gjesterom eller kontor - alt etter behov og ønske.

Vaskerom:
Vaskerommet har innredning fra JKE med benkeplate med to underskap samt to overskap for ekstra oppbevaringsplass. Her er det tilrettelagt med plass til både vaskemaskin og tørketrommel under benken.

Utvendig bod:
Bare få meter fra entreen til leiligheten finner en tilhørende utvendig bod. Her har man god plass til oppbevaring. Rommet er i dag innredet med praktiske hyller, for bedre utnyttelse av arealet.

Dette er en moderne og romslig leilighet med en praktisk og attraktiv beliggenhet midt i Sande sentrum. Boligen har fortsatt nybyggaranti, og fremstår med minimalt med bruktslitasje. Dette er en sjelden mulighet for dette området. Velkommen til en hyggelig visning!

Oppvarming

Det er vannboren varme i alle gulv med unntak av boden. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning og egen sentral i leiligheten. Oppvarmingen skjer ved å hente restenergi fra kjøleanlegget i butikken i 1. etasje. Denne løsningen gir rimeligere oppvarmingskostnader sammenlignet med annen oppvarming.

Parkering

Seksjonen har eksklusiv bruksrett til egen carport på nordsiden av bygget merket med "D". Her er det fremlagt strøm og tilrettelagt for lading av el-bil. Ellers god dekning av gjesteparkering på sørsiden av bygget.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 3 414 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomteareal ifølge Sunnfjord kommune.

Tomt og hage

Eiendommen er pent opparbeidet med felles asfaltert tilkomst med bilvei, gatetun, fellesareal og diverse grøntarealer. Tomten er felles for sameiet, men næringsdelen knyttet til butikken har eksklusiv rett til deler av tomten. Alle seksjonene har et fellesareal på den delen av tomten som vender mot elven. Etter etablering overtok kommunen turveien som går på nordøstsiden mot elven, som er dagens grense for sameiet. Se eventuelt situasjonsplan, seksjonering samt sameiets vedtekter for utdypende informasjon samt konkrete regler knyttet til bruken av eiendommen.

Tilliggende fasiliteter

Fiber internett.
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
Vannboren gulvvarme.
Lading for el-bil.
Carport.
Balkong.
Utvendig bod.
Gatetun mellom leilighetene med snøsmeltingsanlegg.
Løfterampe opp til leilighetene.
Felles redskapsbod og søppelanlegg.
Felles brannvarslingsanlegg for hele bygget.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger.
Informasjon ifølge Sunnfjord kommune.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til blant annet boligformål og reguleres etter reguleringsplan "Sande del 1", med plan-ID 143019940001 med iverksettelsesdato 15.08.1994. Reguleringsplanens formål inkluderer blant annet boligformål, offentlig formål, sentrumsfunksjoner og blanda formål sentrum/industri.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Følgende servitutter/rettigheter skal følge eiendommen:

Erklæring/avtale med dagboksnummer 3553-1 datert 28.08.1972.
Rettighetshaver: Televerket.
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
Overført fra: 4647-161/56
Gjelder denne registerenheten med flere.

Seksjonering med dagboksnummer 707244-1 datert 27.04.2018.
Opprettet seksjoner:
Snr. 8.
Formål: Bolig.
Tilleggsdel: Bygning.
Sameiebrøk: 111/2644.

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. For ønske om oversendelse av overnevnte servitutter/rettigheter samt seksjoneringsdokumenter, vennligst ta kontakt med megler.

Ferdigattest

Det foreligger en ferdigattest på eiendommen datert 19.06.2018 ifølge Sunnfjord kommune.

Diverse opplysninger

Bankhagen Sameige, Orgnr.: 921065787
Forretningsfører: BOB BBL.
Styreleder: Jarl Tyssekvam.
Sameiet består av 8 boligseksjoner og 4 næringsseksjoner samt fellesareal i henhold til seksjoneringsbegjæringen.

Avtale om levering av varmt vann
Bankhagen sameie er tilknytta varmeanlegget til JOT AS og har tilgang på oppvarmet vann til oppvarming og tappevann. Vannet varmes dels med elektrisk energi, dels ved å hente restenergi fra kjøleanlegget i butikken i 1. etasje. Sameiet har inngått avtale med JOT AS angående levering av varmt vann. Avtalen omhandler blant annet regulert bruk, måling og fakturering av varmtvann m.m.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon om sameiet, eller se vedlagte dokumenter fra forretningsfører i salgsoppgaven.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Forkjøpsrett og styregodkjenning
Sameiet praktiserer ikke forkjøpsrett eller styregodkjenning av ny seksjonseier. Styret skal gis skriftlig beskjed om alle overdragelser i sameiet, se sameiets vedtekter under punkt 2.3.

Utleie
En seksjonseier har rett til å leie ut sin seksjon, men leier må godkjennes av styret. Godkjenning kan bare nektes dersom det er saklig grunn til det, se sameiets vedtekter under punkt 2.3.

Husdyrhold
Husdyrhold må forhåndsgodkjennes av styret i sameiet. Godkjenning er avhengig av at husdyret ikke er til sjenanse eller ulempe for andre sameiere, se sameiets vedtekter under punkt 2.4.3.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Ta kontakt med megler for å få oversendt disse, eller se vedlagte dokumenter i salgsoppgaven. Det må påregnes trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

3 850 000,- / Fellesutgifter: 2 280,- pr. mnd
Fellesutgifter inkluderer:
Fellskostnader: kr. 1 530,-
Energi: kr. 750,-

Felleskostnader inkluderer: Vedlikehold, kommunale avgifter og driftskostnader. Se eget vedlegg i salgsoppgaven omhandlende fordeling av fellesutgifter.

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 617 492,-
Sekundær formuesverdi : 2 222 972,-
Det foreligger ikke formuesverdi på eiendommen ifølge skatteetaten. Oppgitt verdi er beregnet med skatteetatens kalkulator for utregning av formuesverdi. For år 2020 og 2021 settes formuesverdien til 90% ved sekundærboliger og 25% ved primærbolig i henhold til boligverdien.

Det foreligger ikke takstrapport ved salget.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D
Se vedlagt energiattest i salgsoppgaven.

Forsikring

IF Skadeforsikring
Polisenummer: SP0001740114

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 8 257,50 pr. år
Kommunale avgifter inkluderer:
Renovasjon: kr. 3 662,50,-
Eiendomsskatt: kr. 4 595,-

Opplysninger om kommunale avgifter ifølge Sunnfjord kommune. Avgifter for vann og avløp er inkludert i felleskostnadene til sameiet, og faktureres sameiet direkte av Sunnfjord kommune. Det betales ikke mva. på eiendomsskatt.
Opplysninger om renovasjonsavgift ifølge Sunnfjord Miljøverk.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealer er hentet fra tidligere salgsannonse og opprinnelig plantegninger utarbeidet av arkitekt Xform AS ved etablering av leilighetene. Byggetegninger ifra utbygger. Oppgitte arealer er ikke kontrollmålt av megler.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Selger har godkjent alle opplysningene som fremgår i salgsoppgaven.
Selger opplyser om at leiligheten har gode solforhold fra tidlig på dagen til sent på kvelden på sommeren.

Til orientering er det ikke innhentet takstrapport fra sertifisert takstmann i henhold til salget. Dette vil derfor ikke fremgå i salgsoppgaven som vedlegg.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal gis på budskjema med påført signatur eller ved bruk av elektronisk budgivning. I tillegg må budgiver også legitimere seg. Ved registrering av elektronisk bud, benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Senere bud kan gis ved e-post eller SMS direkte til megler.

Bud som ikke er skriftlig eller har kortere akseptfrist enn kl.12.00 dagen etter siste annonserte fellesvisning vil ikke bli formidlet videre til selger. Megler vil heller ikke formidle bud med forbehold om at budet er hemmelig for andre budgivere. Megler skal, i den grad det er mulig, informere alle interessenter og budgivere skriftlig om status i budgivingen. Megler plikter å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. For at bud skal kunne bli behandlet og formidlet videre på en forsvarlig måte, skal bud ikke ha en kortere akseptfrist enn 30 minutter fra budet er gitt. Bud med kortere frist vil ikke bli formidlet videre til selger.

For å legge inn bud ved hjelp av budskjema på papir så lever dette personlig eller send det pr faks 577 20 101 / epost: sm@fjordadvokat.no eller post@fjordadvokat.no.

Selger har akseptert å forholde seg til overnevnte vilkår for budgivning.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale. Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 161
 • Bruksnr: 56
 • section_number: 8
 • Kommunenr: 4647
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 850 000,-
 • Fellesutgifter: 2 280,-
 • Kommunale avgifter: 8 258,-
 • Ligningsverdi: 617 492,-
 • Primærrom: 84 m2
 • Bruksareal: 87 m2
 • Tomteareal: 3414 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 3

Sandevegen 151 D 6973 Sande i Sunnfjord Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmegler

Stian Midttun Jensberg
Telefon: +47 57 72 01 00
Mobil: +47 948 32 983

Annen info

Finnkode: 211700337