Kleivabergvegen 12 6984 Stongfjorden Norge

Adresse

Kleivabergvegen 12
6984 Stongfjorden

Matrikkel

Gnr. 12 bnr. 94 i Askvoll kommune

Beliggenhet, adkomst

Eiendommen ligger i ett nyetablert boligfelt i Stongfjorden i Askvoll kommune. Fin utsikt over Stongfjorden og dalføret. Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Nærområdet

Til kommunesenteret Askvoll er det 15 km. Her er det barne- og ungdomsskole, barnehage, idrettsanlegg og andre ulike servicetilbud.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2012

Bygninger og byggemåte

Eiendommen er utbygd med en enebolig og en frittliggende garasje.
Bolighuset er oppført i ferdige seksjoner/elementer som blir levert og montert på byggeplassen. Fundament og bærende dragere/ringmur i betong. Vinduene har 3-lags glass i trekarm med utvendige beslag,

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 148 kvm, Bruksareal: 158 kvm, Grunnflate: 101 kvm

1.Etasje: BRA 101 m2. P-ROM 98 m2. Hall med trapp, gang, stue/kjøkken, vaskerom, 2 soverom og bad. Garderobe.
Loft: BRA 57 m2. P-ROM 50 m2. Loftstue, 3 soverom. Bod.

Garasje: BRA 33 m2

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Standard

På gulvene er det parkett, laminat og belegg. Tapet og malte trefiberplater på veggene. I himlingen er det takess og malte gipsplater. Innvendig trapp i trevirke med malte overflater og beiset trinn. Rekkverk med håndlist i trevirke med stålspiler. I garderoben er det hyller, og garderobeskap i det ene soverommet.
Belysning av ledspotter i enkelte rom. Ventilasjon i bad, vaskerom, kjøkken og i stuen.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning med hvite slette fronter og laminert benkeplate. Kjøleskap og frys som er plassert i høyskap. I innredningen er det integrert induksjon koketopp, stekeovn, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Ventilator i ventilatorskap. Fliser på veggen over benkeplaten.

Våtrom:
I bad er det fliser på gulv og vegger. Den ene veggen i dusjen er ikke flislagt. I himlingen er det takess. Rommet er innredet med servant i underskap, høyskap, speil, dusj og vegghengtklosett.
I vaskerommet erdet belegg på gulv. Våtromstapet på veggene. I himlingen er det takess. Vaskerommet er innredet med underskap, laminert benkeplate, overskap, stål skyllekar og garderobeskap. NIBE avtrekksvarmepumpe.

Oppvarming

I stuen er det vedovn med stålpipe og med heldekkende pipebeslag over yttertak. I de fleste av rommene er det radiatorovner. I bad er det varmekabler i tillegg til radiatorovn.

Det elektriske anlegget har standard fra byggeåret med automatsikringer.

Parkering

Gruslagt parkeringsplass og parkering i garasje.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 044 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten ligger nordvestvendt til med fin utsikt over Stongfjorden. Tomten er tilnærmet flat og er opparbeidd med gruslagt tun/parkeringsplass med kum og grøntareal.
I fasade mot nordvest og mot sørvest er det veranda i trekonstruksjon som er opplagret på punktfundament av betong. Rekkverksstolper og terrassebord med beiset overflater. Verandaen har ett areal på ca 70 m2. Ved inngangspartiet er det trapp/platting i beiset trevirke med overbygg.
Ledspotter i gesimskassen i fasade mot nordvest, i tillegg til utelamper. Utvendig stikkontakt.
Vannutkaster for tilkopling av hageslange.

Tilliggende fasiliteter

Fiber er innstallert.

Vei, vann og avløp

Privat vassverk, betaling for dette skjer direkte til vassverket.
Tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikkledninger.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et område som er regulert til boligbebyggelse.

Ferdigattest

Ferdigattest er utskrevet av Askvoll kommune den 5.10.2012.

Prisantydning

1 750 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Førde Takstkontor as / Trond Gjesdal
Takstdato : 31.03.2021
Teknisk (byggmassens) verdi : 3 050 000,-
Markedsverdi : 1 750 000,-
Teknisk verdi : 3 050 000,-

Energiforbruk og energimerking


Eiendommen er ikke energimerket siden det er et tvangssalg.

Forsikring

If Skadeforsikring

Kommunale avgifter

Kr. 16 965 pr. år
Kommunale avgifter kr. 12678 pr år ink. eiendomsskatt. Renvoasjon kr. 4287,-

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst. Dette er ikke kontrollmålt av medhjelper..

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Eiendommen vil ikke bli ryddet eller vasket før overtakelse. Eier kan ta ut alt løsøre og hvitevarer. Løsøre som befinner seg på eiendommen ved overtakelse overtas av kjøper.

Budgivning

Dersom De etter besiktigelsen ønsker å kjøpe eiendommen, bør du så snart som mulig inngi skriftlig kjøpetilbud til megler. Budet må være uten forbehold om finansiering. Dokumentasjon på finansiering vedlegges budet. Det kan bare tas hensyn til bud som er bindende for budgiver i minst seks uker. Med partenes og rettighetshavernes samtykke, kan det likevel tas hensyn til bud med bindingstid ned til to uker. Megler oversender det høyeste/beste budet til Tingretten for stadfestelse.

Overtagelse

Partene har en måneds ankefrist fra det tidspunkt Tingretten stadfester budet. Dette vil si at handelen ikke endelig har kommet i stand før ankefristens utløp. Oppgjørsdag / overtakelse er normalt tre måneder fra den dag medhjelper(megler) oversender budet til Tingretten for stadfestelse. Dersom eiendommen er fraflyttet, kan det være mulig å overta eiendommen før fastsatt oppgjørsdag dersom kjøpesummen er innbetalt. Overtagelse kan allikevel ikke skje før en måned etter at budet er stadfestet. Kjøpesummen skal innbetales til meglers klientkonto.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 12
  • Bruksnr: 94
  • Kommunenr: 4645
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

Detaljer

  • Verditakst: 1 750 000,-
  • Kommunale avgifter: 16 965,-
  • Primærrom: 148 m2
  • Bruksareal: 158 m2
  • Tomteareal: 1044 m2
  • Eierform: Eier (Selveier)
  • Boligtype: Enebolig

Kleivabergvegen 12 6984 Stongfjorden Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Advokat MNA / Fagansvarlig

Ole Rune Døskeland
Telefon: +47 57 72 01 00
Mobil: +47 919 21 525

Annen info

Finnkode: 216785146