Lavikdalsvegen 919 6947 Lavik Norge

Adresse

Lavikdalsvegen 919
6947 Lavik

Matrikkel

Gnr. 92 bnr. 2 i Høyanger kommune

Beliggenhet, adkomst

Se kart i Finn-annonse.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Fjordane Eiendomsmegling ved annonserte felles visninger.

Nærområdet

Boligen har en fin beliggenhet i rolige og naturskjønne omgivelser i Lavikdalen ved Bruås. Her er du omringet av vakker natur med både skog, fjell og vann. Umiddelbar nærhet til et bredt utvalg av flotte turopplevelser året rundt. Området oppleves som landlig, fredelig samt et utmerket sted for rekreasjon.

Fra eiendommen er det ca. 10 km til både Hyllestad og Lavik i hver sin retning. Der har du enkel tilgang til hverdagslige servicefasiliteter som blant annet dagligvare, idrettsanlegg, diverse kulturtilbud, skoler, barnehager m.m. Ønsker en å dra på bytur til Bergen, så tar denne turen ikke mer enn ca. 2 og en halv time med bil. Like ved eiendommen finner en også bussholdeplass, men bussavganger i begge retninger.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1935
Driftsbygning, oppført i 1943.

Byggeår ifølge takstrapport.

Bygninger og byggemåte

En enkel beskrivelse av byggverkets konstruksjon og oppbygging ifølge takstmann:

Bygning generelt, bolig:
Eldre bolighus som brukes som fritidsbolig. Bygninger er vesentlig oppgradert både utvendig og innvendig i løpet av de siste 20-30 årene. Grunnen antas å være utgravde og avretta løsmasser. I kjelleren er støpt rett på grunnen. Mellom 1. etasje og loftet er uisolerte trebjelkelag. Iflg. eier er etasjeskille mot kjeller isolert i stuen mot øst og kjøkkenet. Øvrig etasjeskille mot kjeller er uisolert. Grunnmurene er tykke steinmurer. Ytterveggene over grunnmuren er oppgitt å være tømmervegger som utvendig er påforet og isolert i senere tid. Ytterkledningen er liggende bordkledning som er malt. Isolasjonstykkelse er usikker, men iflg. eier anslått til 7-10 cm. Taket er bygget opp som saltak av sperr, taktro, papp og tekking av betongtakstein. Trevindu med 2-lags isolerglass. I kjeller er det enkeltvindu.

Innvendig generelt:
Gulv av terraflex eller tilsvarende, laminat, parkett, tregulv, venylflis, belegg og betonggulv. Vegger av malte plater, malt strie, tapet, malt tynnpanel og ferdigbehandlede panelplater. Himling av malte plater, malt panel, malt strie og takess.

Tekniske installasjoner:
El-anlegg med sikringsskap med automatsikringer og både skjult og åpen kabelfremføring. Vannrør av både kobber og plast. Rør-i-rør på loftsbadet. Alle innvendige avløpsrør antas å være av plast. Ukjent type avløpsrør i kjellergulvet. Nyere varmtvannstank montert i kjelleren. Ventileringen av bygningen er naturlig via enkelte veggventiler og via vinduene.

Bygning generelt, driftsbygning:
Bygningen synes godt vedlikehold i forhold til alder, men ansees som uegnet til annet enn lagerformål. Eldre fjøsbygning oppført i tradisjonell grindkonstruksjon av rundstokker over grunnmuren av naturstein og murt tegl. Utvendig er trekonstruksjonen kledd med trepanel og noe metallplater. Taker er saltak med sperr av rundstokker og med tekking av lakkerte aluminiumsplater. På vestsiden av bygningen er betongsilo med takoverbygg. Tidligere fjøs har lav takhøyde og er kledd mot ytterveggene med plater som er malt. På gulvet er det montert terrassebord.

Noen vesentlige endringer med boligen ifølge selger:
Modernisering i løpet av de siste årene med nytt el-inntak og sikringsskap med automatsikringer.
2017: Bygget terrasse.
2016: Nye gulv i 2. etasje.
2015: Ny veranda og takutspring over inngangsparti.
2014: Nye gulv i 1. etasje.
2012: Rehabilitert pipe samt montert to ildsteder.
2010-2012: Montert altandør på loftet. Fornyet diverse innvendige overflater. Badet på loftet inkludert rør-i-rør til samme rommet.
2010: Tilbygget mot vest med ny inngang, dusj og WC.
1992-2010: Ny utvendig panel og isolasjon.
2008: Nytt bad.
2000: Utbedret yttertaket, skiftet ytterkledning og isolerte veggene.
1974-1990: Montert 2-lags isolerglass.

Noen vesentlige endringer med driftsbygget ifølge selger:
2018: Montert ny taktekking av lakkerte aluminiumsplater utenpå eksisterende bølgeblikk.
Modernisert i senere år med rydding og vasking av fjøset, montert gulv av terrassebord samt kledd 3 vegger med plater og malt. Malt bygningen utvendig.

Informasjon som fremgår i selgers egenerklæringsskjema:
Punkt 2: Bygd baderom fra 2008, bygd opp med membran og baderomspanel.
Punkt 5: Ved temperatur endring er det kondens/fuktighet i grov kjeller gulv.
Punkt 6: Rehabilitert pipeløp og etablert nytt ildsted i 2012 av Fagmiljø Førde.
Punkt 7: Alle gulv i 1.- og 2. etasje er rettet opp.
Punkt 8: Det er montert ECO ultralyd system i kjeller og på loft i 2018. Det har ikke vært registrert mus etter det.
Punkt 10: Terrassen er utbedret med SIKA belegg.
Punkt 11: Gjennomført bygging av terrasse 2017.
Punkt 12: Nytt sikringsskap og el tilpasninger utført i 2008.
Punkt 12.1: Total gjennomgang av det elektriske.
Punkt 18: Gårdsvei fra fylkesvei til øvre Bruås benyttes av beboerne på øvre Bruås og nabohytte.
Punkt 24: Tinglyst rett på tilleggs vannkilde. Det er en bruks og vedlikeholdsavtale på gårdsvei til øvre Bruås.

For mer utdypende informasjon angående overnevnte punkter, se vedlagt takstrapport, egenerklæringsskjema eller kontakt megler. Interessenter oppfordres til å lese grundig over takstrapporten før bud legges inn.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 4, Antall rom: 5

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 118 kvm, Bruksareal: 161 kvm, Bruttoareal: 198 kvm
Overnevnte areal gjelder for boligen.

Følgende rom inngår i primærarealet (P-rom):
1. etasje (63 kvm): Vindfang, dusjrom, gang m/trapp, stue, tidligere hovedinngang, kjøkken, stue m/spiseplass og toalettrom.
2. etasje (55 kvm): Gang m/trapp, bad og 4 soverom.

Følgende rom inngår i sekundærarealet (S-rom):
1. etasje (6 kvm): Matbod og kott.
Kjelleretasje (37 kvm): Kjellerrom.

Bruksareal: 100 kvm, Bruttoareal: 115 kvm.
Overnevnte areal gjelder for driftsbygningen.

Takstmann opplyser om at arealet for driftsbygningen er ca.-areal målt i ett plan. Nyttbart gulvareal inkludert trappeåpningen er målt til ca. 62 kvm ved loftetasjen i boligen. I tillegg til overnevnte punkter har boligen også en nordvestvendt takterrasse på ca. 9,5 kvm samt en sørvestvendt veranda ved den gamle hovedinngangen på ca. 4,5 kvm. Inspeksjonsluke mot kaldtloft med tilkomst fra trappegangen.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Dersom annet ikke fremgår av salgsoppgaven inngår kun integrerte hvitevarer med i handelen.

Selger opplyser om at følgende medfølger handelen:
- Alle hvitevarer.
- Spisestue og stoler, sofa, stuebord og kjøkkenmøbler.

Selger opplyser om at følgende kan medfølge handelen mot tillegg i prisen:
- Ca. 40 kubikk ferdig delt opp ved, tilpasset boligens ildsteder.
- TV og diverse elektriske redskaper o.l.
- Robåt type Pioneer.

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe av 1. januar 2020 legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for kopi av liste over løsøre og tilbehør. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Velkommen til Lavikdalsvegen 919 - Dette er et velholdt og pent småbruk med en idyllisk beliggenhet. Boligen har god planløsning, blitt vesentlig oppgradert samt godt vedlikeholdt over tid. Kort avstand til hverdagslige servicefasiliteter. Gode solforhold og fin utsikt. Eiendommen benyttes i dag som fritidsbolig. Et vakkert sted hvor du og hele familien kan skape minnerike opplevelser.

Kvaliteter vi ønsker å fremheve
- 4 soverom.
- 2 romslige stuer.
- Bad fra 2008.
- Konsesjonsfri eiendom.
- Stor tomt på hele 88 dekar.
- Fiskerettighet.
- Solrik beliggenhet i naturrike omgivelser.
- Flott utsikt over fjell, skog og vann.
- Nordvestvendt takterrasse på 9,5 kvm.
- Sørvestvendt veranda på 4,5 kvm.
- Flere vesentlige oppgraderinger over tid.
- Godt vedlikeholdt.
- Driftsbygning med mye lagringsplass og hobbyrom.
- Innlagt strøm, vann og kloakk.
- Parkeringsplass til flere biler.
- Bilvei helt frem til eiendommen.
- Ca. 10 km til Hyllestad og Lavik.

Planløsningen
Du ankommer eiendommen på boligens sørvestre side via pent asfaltert innkjørsel. Fra parkeringen er det videre etablert hellelagt gangvei frem til inngangspartiet.

1. etasje (63 kvm):

Vindfang, gang, dusj- og toalettrom
Du entrer boligen inn i et praktisk vindfang. Dette ble tilbygd i 2010 som ny entré. Her er det plass til å henge ifra seg yttertøy og legge til side sko. Fra vindfanget er det videre tilgang til gangen, trappeoppgangen samt dusjrommet i 1. etasje. Dusjrommet er innredet med åpen dusj samt skapløsning. Ved gangen er det også tilgang til et toalettrom.

Kjøkken og matbod
Fra gangen kommer du blant annet videre til kjøkkenet. Rommet er innredet med over- og underskap, nedfelt oppvaskkum og frittstående hvitevarer og ventilator. Her er det plass til en mindre spisegruppe hvor måltidene kan nytes i fellesskap. Stort vindu mot baksiden av huset. Her kan du også bemerke deg at kjøkkenet har en praktisk plassering like ved stuene - perfekt for større samlinger ved middagsselskap. Like ved kjøkkenet finner du også en matbod innredet med diverse hylleløsninger.

2 Stuer
I 1. etasje har du tilgang til 2 trivelige stuer. Den ene med tilkomst fra kjøkkenet og den andre fra gangen. Stuene fremgår i lyse farger, oppleves som romslige, og har flere møbleringsmuligheter. Her er det store vindusflater som tilføyer rommene mye naturlig lys, samt en fin utsikt mot Langevatnet. I stuen ble det installert kleberstein peis i 2012, noe som skaper en lun og behagelig atmosfære i rommene.

Gang, kott og veranda
I mellom stuene finner du en gang, som var det gamle inngangspartiet til boligen. Fra gangen har du tilgang til et mindre kott, samt utgang til en sørvestvendt veranda på ca. 4,5 kvm med overbygd tak.

2. etasje (55 kvm):

Gang og takterrasse
Fra trappen i 1. etasje kommer du opp til 2. etasjen. Herfra har du videre tilgang til alle rommene i denne etasjen. Like ved trappen er det verandadør videre ut til takterrassen. Takterrassen er nordvestvendt, og er på hele 9,5. Her kan du virkelig nyte de vakre omgivelsene. Like ved trappen finner du også luke opp til uinnredet loft.

Bad
I loftetasjen finner du hovedbadet til boligen. Badet ble modernisert i 2008 og fremgår i lyse farger. Rommet har belegg på gulv og baderomspanel på veggene. Badet er innredet med servant med over- og underskap, speilskap, dusjkabinett og toalett. Her er det også et mindre vindu i nordvendt retning som tilføyer rommet lys.

4 soverom
Boligen har i alt 4 soverom. Alle rommene oppleves som romslige, med god plass til både seng, tilhørende nattbord og garderobeløsning. Rommene har også store vindusflater mot rolige forhold rundt boligen - et godt utgangspunkt for en god natts søvn.

Kjelleretasje (BRA 37 kvm):

Ved siden av entréen til boligen, er det også inngang til kjelleretasjen. Kjelleren fremstår som ett stort lagerrom, med god plass til oppbevaring av ting og utstyr som en ikke nødvendigvis bruker daglig. Her finner du også boligens varmtvannstank, som er av nyere dato.

Driftsbygning (BRA 100 kvm):

Like ved boligen finner du også det tidligere driftsbygget. Driftsbygget fremstår i dag som hovedsakelig et lagerbygg. Her har du rikelig med plass å arbeide med. Dette bygget har i senere tid blitt vesentlig modernisert, med rydding, vasking og diverse oppgraderinger. I 1. etasje er det montert gulv samt at 3 av veggene er kledd med plater. Dette har blitt til et pent rom med mye sjarm. Dette kan brukes til for eksempel verksted, hobbyrom, lokale, snekkerbu o.l. - alt etter behov og ønske.

Velkommen til en hyggelig visning!

Oppvarming

Elektrisk.
Vedovn i begge stuene.
Varmekabler i gulv på dusjrom i 1. etasje.

Parkering

Parkering på egen tomt ved asfaltert innkjørsel, med god plass til flere biler.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 88 509 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomteareal ifølge Høyanger kommune.

Tomt og hage

Eiendommen er pent opparbeidet med bolig, driftsbygg, asfaltert innkjørsel, hellelagte gangveier, grøntareal og diverse busker, frukttrær og blomsterbed. Tomten oppleves som veldig stor, frodig samt tildels skjermet av hekken langs veien. Området like utenfor inngangspartiet til boligen er tilrettelagt for å kreve særs lite vedlikehold.

Eiendommen er delt inn i to teiger på hver sin side av fylkesveien. Teigen ved Langevatnet er relativt flatt og fremstår som våtmarksområde. Teigen ovenfor veien hvor boligen står, fremgår i delvis bratt terreng og består av granskog og innmarksbeite.

Eiendommen har følgende markslag ifølge NIBIO gardskart:
- Fulldyrka jord: 12,1 dekar.
- Innmarksbeite: 16,7 dekar.
- Produktiv skog: 46,7 dekar.
- Annet markslag: 9,9 dekar.
- Bebygd, samf.: 3,0 dekar.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet privat vann med vannforsyning fra brønn. Eiendommen er tilknyttet privat septiktank.

Informasjon ifølge selger og Høyanger kommune.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger innenfor LNRF-område avsatt i Kommuneplanen sin arealdel 2016-2028 med plan-ID 201601. LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk, reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag. LNF-område er forkortelse for Landbruks-, natur- og fritidsområder.

Eiendommen er i dag registrert som bolig med driftsbygg som benyttes som fritidsbolig ifølge Høyanger kommune.

Informasjon om regulering ifølge Høyanger kommune. Kontakt megler for ønske om ytterlige informasjon.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Følgende servitutter/rettigheter skal følge eiendommen:

Utskifting med dagboksnummer 9000243-1 datert 02.02.1903.
Overutskiftning.

Utskifting med dagboksnummer 900244-1 datert 06.04.1903.

Erklæring/avtale med dagboksnummer 900242-1 datert 06.08.1906.
Grunnrett for veg, mv.
Hjelmelands bro - Hyllestad grense.

Erklæring/avtale med dagboksnummer 900282-1 datert 23.11.1908.
Grunnrett for veg, mv.
Lavik brygge - Bygdevegen.

Erklæring/avtale med dagboksnummer 900137-1 datert 18.12.1922.
Bestemmelse om regulering av innsjø/vann/elv.
Langevatnet.

Erklæring/avtale med dagboksnummer 900362-1 datert 04.04.1925.
Grunnrett for veg, mv.
Lavik - Strandos - Hyllestad grense.

Erklæring/avtale med dagboksnummer 900363-1 datert 19.09.1925.
Grunnrett for veg, mv.

Erklæring kraftlinjer med dagboksnummer 900713-1 datert 12.05.1941.
Rettighetshaver: L/L Svultingen.

Bestemmelse om vann/kloakk med dagboksnummer 876202-1 datert 12.06.2018. Nektet tinglyst.

Bestemmelse om veg med dagboksnummer 938970-1 datert 26.06.2018.
Rettighetshaver: Knr: 4638 Gnr. 92 Bnr. 9
Kommentar: Rettighetshaver har ubegrenset rett til bruk av skogsbilvei med avkjøring fra FV63 gjennom bom og frem til hytten. Rettighetshaver skal dekke 1/3 av nødvendig vedlikehold av gjeldende vei.

Bestemmelse om vannledning med dagboksnummer 1089366-1 datert 02.08.2018.
Rettighetshaver: Knr: 4638 Gnr. 92 Bnr. 9.
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger.

Bestemmelse om kloakkledning med dagboksnummer 1089366-1 datert 02.08.2018.
Rettighetshaver: Knr: 4638 Gnr. 92 Bnr. 9.
Bestemmelse om septiktank m.m.

Bestemmelse om vannrett med dagboksnummer 1089366-1 datert 02.08.2018.
Rettighetshaver: Knr: 4638 Gnr. 92 Bnr. 9.

Kommentar til de 3 siste overnevnte heftelsene: Rettighetshaver har rett til å tappe vann fra vannkilde samt legge vannledning over gnr. 92 bnr. 2. Rettighetshaver har videre rett til plassering av septiktank på eiendom gnr. 92 bnr. 2. Ansvar og alt vedlikehold av overnevnte følger av rettighetshaver.

Bestemmelse om veg med dagboksnummer 2854637-1 datert 11.08.2020.
Rettighetshaver: Knr: 4638 Gnr. 92 Bnr. 13.
Kommentar: Overnevnte rettighetshaver har alltidværende helårs vegrett over gjeldende eiendom på gårdsvegen.

Rettighet på 4638-92/9.
Bestemmelse om vannrett med dagboksnummer 1094380-1 datert 03.08.2018.
Rettighetshaver: Knr: 4638 Gnr: 92 Bnr: 2

Rettighet på 4638-92/9.
Bestemmelse om adkomstrett med dagboksnummer 1094380-1 datert 03.08.2018.
Rettighetshaver: Knr: 4638 Gnr: 92 Bnr: 2
Adkomstrett til fots.

Kommentar til de to overnevnte rettighetene: Gjeldende eiendom har rett til å koble seg på vannuttak til gnr. 92 bnr. 9 samt rett til å gå over eiendommen for inspeksjon av egen vannkilde.

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen ifølge Høyanger kommune.

Prisantydning

2 000 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Nils Johan Nordang
Takstdato : 03.05.2021
Teknisk (byggmassens) verdi : 2 850 000,-
Markedsverdi : 2 000 000,-
Teknisk verdi : 2 850 000,-
Formuesverdi : 135 718,-
Se vedlagt takstrapport i salgsoppgaven.
Formuesverdi ifølge skatteetaten.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Se vedlagt energiattest i salgsoppgaven.

Forsikring

Gjensidige
Polisenummer: 78206316

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 5 116 pr. år
Kommunale avgifter inkluderer:
Feiing: kr. 416,25
Eiendomsskatt: kr. 1 271,-
Renovasjon: kr. 3 429,-

Overnevnte summer er inkludert mva. Det betales ikke mva. på eiendomsskatt.
Kommunale avgifter ifølge Høyanger kommune.
Renovasjonsavgift ifølge SIMAS IKS.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealer er oppgitt/målt av takstmann Nils J. Nordang. Arealer er ikke kontrollmålt av ansvarlig megler.

Arealmålingene i takstrapporten måles etter Norsk Standard 3940. Arealer oppgis i hele kvadratmeter i denne rapporten, og gjelder for det tidspunkt rapporten er datert. BRA er bruksarealet av boligen som tilsvarer bruttoareal minus arealet som opptas av yttervegger.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Selger har godkjent alle opplysningene som fremgår i salgsoppgaven.

Selger opplyser
Selger opplyser om at eiendommen har gode solforhold, med sol frem til ca. kl. 22:30 på sommerstid. Eiendommen har god vannkvalitet fra privat brønn. Eiendommen innbyr til egenproduksjon av frukt, grønnsaker, og skogsdrift.

Fiske
Eiendommen har ifølge selger fiskerettighet i Langevatnet.

Jakt
Selger opplyser om at eiendommen er med i et jaktvald hvor eiendommen befinner seg. Ifølge selger har valdet et fellingsløyve på 6 dyr. Ifølge Høyanger kommune er eiendommen del i Lavik - Lavikdal storvald. Kommunen opplyser videre at eiendommen har for lite areal til å kunne kreve jaktrett, da minstegrensen for dette er 500 dekar. Eiendommen kan likevel kunne få dette tildelt ved privatrettslig avtale.

Egenerklæring om konsesjonsfrihet
Eiendommen oppfyller ikke kravene til konsesjonspliktig eiendom. På grunn av eiendommens karakter må kjøper derimot søke om egenerklæring om konsesjonsfrihet til gjeldende kommune før tinglysing kan gjennomføres. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal gis på budskjema med påført signatur eller ved bruk av elektronisk budgivning. I tillegg må budgiver også legitimere seg. Ved registrering av elektronisk bud, benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Senere bud kan gis ved e-post eller SMS direkte til megler.

Bud som ikke er skriftlig eller har kortere akseptfrist enn kl.12.00 dagen etter siste annonserte fellesvisning vil ikke bli formidlet videre til selger. Megler vil heller ikke formidle bud med forbehold om at budet er hemmelig for andre budgivere. Megler skal, i den grad det er mulig, informere alle interessenter og budgivere skriftlig om status i budgivingen. Megler plikter å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. For at bud skal kunne bli behandlet og formidlet videre på en forsvarlig måte, skal bud ikke ha en kortere akseptfrist enn 30 minutter fra budet er gitt. Bud med kortere frist vil ikke bli formidlet videre til selger.

For å legge inn bud ved hjelp av budskjema på papir så lever dette personlig eller send det pr faks 577 20 101 / epost: sm@fjordmegler.no eller post@fjordmegler.no.

Selger har akseptert å forholde seg til overnevnte vilkår for budgivning.

Overtagelse

Eiendommen er innflyttingsklar. Overtagelse etter avtale. Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 92
 • Bruksnr: 2
 • Kommunenr: 4638
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 000 000,-
 • Kommunale avgifter: 5 116,-
 • Ligningsverdi: 135 718,-
 • Primærrom: 118 m2
 • Bruksareal: 161 m2
 • Bruttoareal: 198 m2
 • Tomteareal: 88509 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Lavikdalsvegen 919 6947 Lavik Norge

Visning

22.06.2021, 1630 - 1730.

Eiendomsmegler

Stian Midttun Jensberg
Telefon: +47 57 72 01 00
Mobil: +47 948 32 983

Annen info

Finnkode: 221556900