Førsvegen 508 6843 Skei i Jølster Norge

Adresse

Førsvegen 508
6843 Skei i Jølster

Matrikkel

Gnr. 375 bnr. 3 i Sunnfjord kommune

Beliggenhet, adkomst

Eiendommen ligger fint til i landlige omgivelser i bygda Førde i Jølster. Bygda er omkransa av høye fjell mot øst og sør/vest, og mot nord grenser eiendommen mot Breimsvatnet.

Til barnehage, skole, idrettsanlegg og butikker i Skei er det ca. 8,5km. Til kommunesenteret i Førde er det ca. 55km.

Adkomst via kommunal vei til tomtegrensa. Inn på tunet er det privat asfaltert vei ca. 50meter.

Nærområdet

Eiendommen ligger i landlige omgivelser i bygda Førde i gamle Jølster kommune. Dette er et tilbaketrukket og rolig område uten gjennomgangstrafikk da endestoppet er ved begynnelsen på Breimsvatnet som eiendommer grenser mot i nord. Bygda består i hovedsak av gårdsbruk hvor flere av disse fremdeles er i drift i dag. Bygda har et eget grendehus som vedlikeholdes på dugnad av bygdefolket. Det er i tillegg opparbeidet et fellesområde ved vatnet hvor det er laget til en mindre småbåthavn, strand og kaiområde.

Type, eierform og byggeår

Landbrukseiendom Selveier, oppført i 1983

Bygninger og byggemåte

Våningshus oppført i 1983:
Bygningen er oppført på planerte masser av grus- og sandmasser. Fundament med såle og gulv på grunn av betong. Grunnmur og ytterveggene i 1.etg. er bygget opp av Leca-blokker med utvendige overflater av betongpuss. Ytterveggene over grunnmuren er bygget opp av isolert bindingsverk med 15cm. isolasjon og utvendig kledning av trepanel.

Taket har saltakkonstruksjon med plassbygde W-takstoler. Mot himling i 2.etg. er det isolert med ca. 20cm isolasjon. Utvendig taktekke er av profilerte brennlakkerte aluminiumsplater. Takrenner og nedløp i aluminium. Taktekke, renner og nedløp ble skiftet i 2019.

Vinduene har i hovedsak standard fra byggeår med 2 -lags ruter i trekarmer med utvendige sprosser. Enkelte vindu er av nyere dato. Etasjeskille mellom 1- og 2-etg. er av betongdekke.

I fasade mot sør og øst i boligens 2.etg. er det bygget terrasse med tredekke, terrassen har et areal på ca. 25m2. I fasade mot øst er det bygget en uisolert vinterhage i forbindelse med terrassen i 2.etg. Tilbygget er bygget opp med vegger av bindingsverk med utvendig kledning av trepanel. Skråtak med utvendig taktekke av shingel. Gulv med terrassebord oppå betongdekke. Skyvedør i glass med aluminiumskarmer.

Ved inngangspartiet i 1.etg. er det overbygget inngangsparti med dekke av betongheller. I fasade mot vest er det bygget markterrasse i trevirke med et areal på ca. 56m2. I tilknytning til terrassen er det bygget uisolert hagestue med tilkomst fra boligens 1.etg. Hagestua er bygget opp med yttervegger av bindingsverk med utvendig kledning av trepanel. Taket har saltakkonstruksjon med utvendig tekke av shingel. Gulv av terrassebord bygget opp med trebjelkelag. Det er montert 2 flerdelte skyvedører i glass med aluminiumskarmer.

Sanitæranlegget har vannrør fra byggeår av kobber, og avløpsrør i plast. Stoppekran er plassert på vaskerom i 1.etg. 300L varmtvannstank.

Det elektriske anlegget har i hovedsak standard fra byggeår med skjult ledningsnett. Fordelingstavle med automatsikringer. Det er montert minus-måler i boligen, hovedmåler er plassert i driftsbygning.

Kårbolig oppført i 1944:
Bygningen er oppført på planerte masser. Fundament med såle og gulv på grunn av betong. Grunnmur /yttervegger i kjelleretasjen er av betong. Ytterveggene over grunnmuren er bygget opp av maskinlafta tømmer, etterisolert med ca. 10cm isolasjon i hovedbygget. I tilbygget er ytterveggene bygget opp med 10cm isolert bindingsverk. Utvendig kledning av trepanel. Etasjeskille er bygget opp av delvis isolert trebjelkelag. I tilbygg er det betongdekke.

Taket har saltakkonstruksjon med ark i fasade mot sør. Det er ikke isolert mot underliggende rom fra tak. Utvendig tekke av profilerte brennlakkerte aluminiumsplater med undertak av papp. Takrenner og nedløp av aluminium. Vinduene har i hovedsak 2 -lags glass i trekarmer fra år 1971, 1997 og 2014. Enkelte vindu av eldre dato med 1 -lags og kobla glass i trekarmer.

Sanitæranlegget har vannrør med rør i rør system til bad/vaskerom og kjøkken. Øvrige vannrør av kobber. Avløpsrør delvis av nyere plastrør og eldre soilrør.

Det elektriske anlegget har i hovedsak åpent ledningsnett og eldre standard, og fordelingstavle med skrusikringer.

Driftsbygning oppført i 1961:
Bygningen er oppført med såle og gulv på grunn av betong. Grunnmur i kjelleretasjen av betong. Ytterveggene i 1.etg. er bygget opp som engelsk hulmur isolert med lecagrus. Ut- og innvendig pussa med betongpuss. Ytterveggene over 1.etg. er bygget opp av grindeverk med utvendig stående kledning av trepanel og noe aluminiumsplater.

Etasjeskille mellom kjeller og 1.etg. av betongdekke. Mellom 1- og 2-etg. er det delvis betongdekke og delvis trebjelkelag med tregulv. Ellers av trebjelkelag på øvrige plan.

Taket har saltakkonstruksjon med bærende sperr. Taktekke i hovedsak av eternittplater og noe aluminiumsplater. Eternitt er et asbestholdig materiale og må behandles som spesialavfall ved sanering.

Vinduer med 2 -lags glass i trekarmer, og 1 -lags glass av eldre dato i trekarmer. Plassbygde ytterdører og porter i trevirke.

Garasje oppført i 1972:
Bygningen er oppført med såle og gulv på grunn av betong. Ytterveggene er bygget opp reisverk med utvendig kledning av trepanel og en side med aluminiumsplater. Takkonstruksjonen er bygget opp som pulttak med bærende sperr og åsdrager med underliggende søyler i trevirke. Utvendig taktekke av aluminiumsplater.

Vinduer med 1 -lags glass i trekarmer. To sidehengsla garasjeporter i trevirke.
Det er ikke innlagt strøm i bygningen.

Lysthus oppført i 2015:
Bygningen er oppført med såle og gulv på grunn av betong. Ytterveggene er bygget opp med bindingsverk med utvendig kledning av trepanel.

Taket har valma-konstruksjon med bærende sperr og taktekke av shingel.

Vinduer med 1 -lags glass i trekarmer. Ytterdør i trevirke. Det er montert ildsted, pipe av stål med utvendig beslag over taket.

For informasjon om bygningenes tekniske tilstand vises det til takstrapport utført av Kristen Eikenæs datert 30/12-2020.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 4, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 199 kvm, Bruksareal: 277 kvm, Bruttoareal: 302 kvm

Våningshus:
1.Etasje: BRA 153m2 / P-rom 87m2.
Innhold: Vindfang, gang m/trapp, 2 soverom, stue, bad, vaskerom, kjølerom, bod, hagestue og garasje.
2.Etasje: BRA 124m2 / P-rom 112m2.
Innhold: Gang m/trapp, kjøkken, stue, 2 soverom og bad.

Kårbolig:
Kjeller: BRA 71m2.
Innhold: Gang, vaskekjeller og flere boder.
1.Etasje: BRA 83m2.
Innhold: Vindfang, gang m/trapp, soverom, bad/vaskerom, kjøkken og 2 stuer.
2.Etasje: BRA 68m2.
Innhold: Gang m/trapp, 5 soverom.
3.Etasje/loft: BRA 19m2.
Innhold: Bod.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Driftsbygning:
Kjeller: BTA 200m2.
Innhold: Gjødselkjeller.
1.Etasje: BTA 293m2.
Innhold: To fjøsrom til sau, kufjøs, vaktrom, gangareal, melkerom.
2.Etasje: BTA 202m2.
Innhold: Rom innredet til sau, låve.
3.Etasje: BTA 140m2.
Innhold: Låve.

Frittstående garasje:
BTA 32m2.
Innhold: Garasjerom.

Lysthus:
BRA 11m2.
Innhold: Oppholdsrom.

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkken følger med salget.
Fibertilkobling i våningshuset. Dekoder følger med etter nærmere avtale.

Det er utarbeidet en liste over driftsløsøre/redskaper som kan kjøpes med eiendommen etter nærmere avtale med selger. Kontakt megler for oversendelse av listen.

Standard

Våningshus:
Boligen er jevnlig og godt vedlikeholdt- og oppgradert siden byggeår. Innvendige overflater og innredninger er delvis fornyet over tid.

Kjøkkenet ble modernisert i ______ og har innredning med fronter i heltre, laminat benkeplate og integrerte hvitevarer som koketopp, steikeovn, oppvaskmaskin, mikro og kjøleskap. Det ble samtidig lagt opp spotter i himling og montert ny avtrekksvifte over koketopp. Kjøkkenet er av god størrelse med mye skap- og benkeplass, samt plass til et romslig spisebord.

Badet i 1.etg. har belegg på gulv med varmekabler og baderomsplater på veggene. Badet er innredet med klosett, dusjhjørne med innfellbare dører i glass, baderomsinnredning med servant og speil.

Badet i 2.etg. har varmekabler i gulv med flislagte overflater på gulv og vegger. Badet er innredet med klosett, dusjhjørne med innfellbare dører i glass, baderomsinnredning med servant og speil.

Vaskerommet er plassert i boligens 1.etg. og har belegg på gulv med varmekabler, og malte plater på veggene. Rommet er innredet med skapinnredning, skyllekum i stål, oppvaskbenk, varmtvannsbeholder og opplegg for vaskemaskin.

Øvrige rom har gulvoverflater av belegg, laminat og flis. På veggene er det malt strie, panel, tapet og malte plater. Enkelte rom i underetasjen med malte overflater på underlag av betongpuss. I himlingene er det malte takplater og folierte plater, enkelte rom med malt spaltepanel og betongdekke i underetasjen.

Kårbolig:
Boligen var tidligere hovedhuset på gården, men er siden oppføring av dagens våningshus blitt brukt til generasjonsbolig/kårbolig frem tom. sommeren 2020. Boligen er delvis fornyet over tid, men har i hovedsak eldre standard på overflater og innredninger.

Kjøkkenet har innredning i laminat med benkeplate i laminat og opplegg for frittstående hvitevarer. Bad/vaskerom ble bygget nytt for ___år siden og har belegg på gulv med varmekabler og baderomsplater på veggene. Badet er innredet med klosett, dusjkabinett

Oppvarming

Våningshus:
- Vedovn i begge stuene + hall/gang i 1.etg.
- Luft til luft varmepumpe
- Varmekabler i gulv på begge bad, vaskerom, kjellerstue og vindfang.
- Ellers elektrisk med panelovner
- Ventilasjon er basert på mekanisk avtrekk fra kjøkken (koketopp)

Kårbolig:
- Vedovn i stue + ett soverom
- Luft til luft varmepumpe
- Varmekabler i gulv på bad/vaskerom
- Ellers elektrisk med panelovner
- Ventilasjon er basert på naturlig ventilering

Parkering

Garasje i tilknytning til våningshuset med plass til 1 bil.
Frittstående dobbel garasje.
Ellers plass til flere biler på asfaltert tunplass

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 245 000 kvm, Eierform: Eiet tomt

Fordeling av eiendommens arealer:

Fulldyrka jord: 67,4 daa.
Innmarksbeite: 21,6 daa.
Produktiv skog: 57 daa.
Annet markslag: 95,1 daa.
Bebygd, vann, bre: 3,9daa.

Totalt: 245 daa.

Eiendommen har andel i felles skogsareal (Gnr: 375 Bnr: 3 og 8) med en andel på 1 947 daa. (33%).
Eiendommen har andel i felles utmarksareal (Gnr: 375 Bnr: 1 og 2) med en andel på 363 daa. (33%).

Total areal på andel av fellesareal er: 2 310 daa.

Samlet areal for hele eiendommen: 2 555 daa.

Tomt og hage

Tomta rundt gårdstunet er pent opparbeidet med asfaltert tilkomstvei og tunplass mellom bygningene. Rundt våningshuset og kårboligen er det pent anlagt hage med plen, platninger med betongheller og terrassedekke, div. beplantning. I hagen mot sør er det oppført flaggstang.

Tilliggende fasiliteter

Fallrettsleie til Nydalselva Kraft AS:
Fallretten i Nydalselva er bortleid til Nydalselva Kraft AS fom. 30/6-2014 til 31/12-2074. Eiendommen har andel på 45,913% av den samla fallretten som leies bort.
Fallrettsleia utgjør 7% av Nydalselva Kraft AS sine brutto inntekter. Grunneier har rett til utbetaling uavhengig av resultetet til leietager.
Eiendommens samlede inntekter for 2020 var på kr ____________,-

Tidligere har leietager fått konsesjon på 5200 kilowatt i timen, men har nå fått innvilget økning i sluke-evne som vil medføre at konsesjonen blir oppjustert til 7000 kilowatt i timen.
Økningen i produksjonen skal deles 50/50 mellom utleier og leietager. Fallrettseier må ta 50% av anleggsbidraget som er anslått til kr 2 000 000,-

Jakt:
Eiendommen er del av felles jaktvald med rett til å drive hjortejakt. Jaktvaldet består av i alt 8 grunneiere med totalt 14 løyve i 2020. Antall løyve vil kunne variere fra år til år. Eiendommens del av valdet er ca. __dyr.

Fiske:
Eiendommen har fiskerett i Breimsvatnet og i elva Paulselva som renner langs østgrensa av eiendommen og ut i Breimsvatnet.
Breimsvatnet er et av få vatn i Norge hvor en kan dokumentere bestand av storørret som beiter på røye. Den største ørreten fanget i Breimsvatnet var på 12,5KG og ble fanget i 1984.

Grustak:
Nord/øst for tunet er det et større sand/grustak som eier har tatt ut støypesand og grøftesand til eget bruk. Større uttak herfra er søknadspliktige og verdien på dette er derfor ikke medregnet i taksten.

Vei, vann og avløp

Kommunal vei til tomtegrensen. Inn på tunet er det privat asfaltert tilkomstvei.

Vanntilførsel fra privat borehull. Borehullet deles med naboeiendom (hytte) som ligger sør/vest for tunet.
Avløp til privat septik med kommunal tømming.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i LNF-område.
Deler av fellesarealet som eiendommen har del i er regulert til landskapsvernområde.

Konsesjon

Det må søkes om konsesjon for denne eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at ervervet av eiendommen er konsesjonspliktig. Kjøper er ansvarlig for å utarbeide og sende inn konsesjonssøknad snarest mulig etter budaksept dog senest omgående etter signering av kjøpekontrakt. Kjøper dekker konsesjonsgebyr. I det tilfelle konsesjon ikke gis på bakgrunn av for høy kjøpesum, kan selger kreve at avtalen likevel skal gjelde, men til den høyeste pris landbruksmyndighetene kan godkjenne. Selger kan også i slikt tilfelle kreve å få heve salget uten videre begrunnelse uten at kjøper kan kreve erstatning.

Kjøper har konsesjonsrisikoen dersom konsesjon nektes med grunnlag i konsesjonsloven § 9 første ledd nr. 2-5 eller § 9 andre til fjerde ledd. I slike tilfeller skal selger holdes skadesløs og eiendommen må overtas av kjøper på avtalte vilkår senest innen 2 måneder etter første avslag på konsesjonssøknaden. Endring eller konkret fastsettelse av overtagelsesdato, ut over det som er nevnt over, skjer etter avtale mellom partene og skal skriftlig bekreftes overfor meglerforetaket.

Odel

Det foreligger odel på eiendommen.
Alle kjente odelsberettiget har signert på odelsfraskrivelse i forbindelse med salget.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Tinglyste heftelser (servitutter) på eiendommen:

1869/900041-1/55 Utskifting
10.09.1869

1909/900171-1/55 Utskifting
23.01.1909

1914/900182-1/55 Utskifting
09.11.1914

1955/990189-1/55 Elektriske kraftlinjer
18.02.1955
Rettighetshaver: L/L Firdakraft

1971/1481-1/55 Erklæring/avtale
27.04.1971
Bestemmelse om felles vannverk/ledning
Gjelder denne registerenheten med flere

1972/4228-1/55 Erklæring/avtale
12.10.1972
UNDERTRYGD I ANLEDNING FOREBYGGINGSARBEID MOT NYDALSELVA FOR
RETT BETALING AV DISTRIKTSTILSKUDDET 1/6 AV NOK 18.000
Gjelder denne registerenheten med flere

1985/753-1/55 Jordskifte
08.02.1985
Gjelder denne registerenheten med flere

1986/2130-1/55 Jordskifte
09.04.1986
Gjelder denne registerenheten med flere

1988/1004-1/55 Erklæring/avtale
15.02.1988
Bestemmelse om senking/lukking av grøft/bekk/kanal/elv
Gjelder denne registerenheten med flere

1989/1646-1/55 Jordskifte
03.04.1989
Gjelder denne registerenheten med flere

1990/1806-1/55 Elektriske kraftlinjer
14.03.1990
Gjelder denne registerenheten med flere

2006/112678-1/200 Jordskifte
17.01.2006
Gjelder fallretter i Nydalselva, Storelva, Gamledalselva
Sak 3/2004 ved Sunnfjord og Ytre Sogn jordskifterett
Gjelder denne registerenheten med flere

2009/21250-1/200 Fredningsvedtak
12.01.2009
Forskrift om verneplan. Vern av Naustdal - Gjengedal landskapsvernområde.
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/1203239-1/200 ** Delvis sletting ved arealoverføring
31.10.2017 21:00
fra gnr 127 bnr 9 til gnr 127 bnr 42

2010/621359-2/200 Bestemmelse om veg
20.08.2010
rettighetshaver:Knr:4647 Gnr:375 Bnr:16
Gjelder denne registerenheten med flere

2014/152166-3/200 Jordskifte
21.02.2014
Sak: 1420-2011-0014 Naustdal-Gjengedal
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/22597-3/200 Rettighet
11.01.2016
Rettighetshaver:NYDALSELVA KRAFT AS
Org.nr: 893040412
Rett til leige av fallrettar i Nydalselva frå kote 700 til kote 70
Rett til å byggja ut og driva vasskraftverk
Rettane gjelde frå 30.06.2014 til 31.12.2074
Rett til å pantsette rettighetene
Så lenge leigeretten er pantsatt, kan ikke avtalen avsluttes uten panthavers samtykke
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/111538-1/200 ** Pantedokument i rettighet
08.02.2016
BELØP: NOK 50.000.000
gjelder: RETTIGHET 2016/22597-3/200
Panthaver:Sparebanken Møre
Org.nr: 937899319

2016/22597-4/200 Best. om adkomstrett
11.01.2016
Rettighetshaver:NYDALSELVA KRAFT AS
Org.nr: 893040412
Gjelder denne registerenheten med flere

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på bygningene på eiendommen.

Prisantydning

7 650 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Kristen Eikenes Takstmann MNTF
Takstdato : 30.12.2020
Teknisk (byggmassens) verdi : 8 060 000,-
Markedsverdi : 7 650 000,-
Teknisk verdi : 8 060 000,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Forsikring

Gjensidige

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 11 685 pr. år
Inkl. branntilsyn og feiing, slamtømming, eiendomsskatt. Renovasjonsavgift til SUM.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Grendalaget i bygda disponerer et grendahus som vedlikeholdes på dugnad av bygdas innbyggere. Grunneierne i bygda har i følge selger leid bort hjortejakta hvert år, og inntekter fra dette brukes til drift og vedlikehold av grendahuset. Det foreligger ingen skriftlig avtale på forholdet.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst. Megler har ikke kontrollmålt arealene.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt. pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

For å legge inn bud ved hjelp av budskjema på papir så lever dette personlig eller send det pr. epost post@fjordmegler.no.

Bud som har kortere akseptfrist enn kl.12.00 dagen etter siste annonserte fellesvisning vil ikke bli formidlet videre til selger.

Megler vil heller ikke formidle bud med forbehold om at budet er hemmelig for andre budgivere. Megler skal, i den grad det er mulig, informere alle interessenter og budgivere skriftlig om status i budgivingen. Megler plikter å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. For at bud skal kunne bli behandlet og formidlet videre på en forsvarlig måte, skal bud ikke ha en kortere akseptfrist enn 30 minutter fra budet er gitt. Bud med kortere frist vil ikke bli formidlet videre til selger.

Selger har akseptert å forholde seg til overnevnte vilkår for budgivning.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning / senest to måneder etter at endelig konsesjonsvedtak er truffet.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon.
Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon.
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 375
 • Bruksnr: 3
 • Kommunenr: 4647
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 7 650 000,-
 • Kommunale avgifter: 11 685,-
 • Primærrom: 199 m2
 • Bruksareal: 277 m2
 • Bruttoareal: 302 m2
 • Tomteareal: 245000 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Gårdsbruk/Småbruk
 • Soverom: 4

Førsvegen 508 6843 Skei i Jølster Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Kontaktperson

Christoffer Sæle Merkesvik
Telefon: (+47) 57720100

Annen info

Finnkode: 221632223