Haugane 16 6982 Holmedal Norge

Adresse

Haugane 16
6982 Holmedal

Matrikkel

Gnr. 204 bnr. 54 i Askvoll kommune

Beliggenhet, adkomst

Eiendommen ligger fint til i etablert og barnevennlig boligfelt i Holmedal. Her er det lite gjennomgangstrafikk og kun en kort gåtur til barnehage som ligger i samme gate, samt barneskole som ligger like nedenfor. Like ved boligen er det opparbeidet felles lekeplass for boligfeltet.

Boligen ligger i innerste del av feltet og har flott utsikt over fjorden mot øst og sør. Terrasse og hage vender mot sør og har gode solforhold med sol året rundt.

Enkel adkomst fra kommunal vei inn på tomta. Se kart i Finn-annonsen eller kontakt megler for nærmere veibeskrivelse.

Nærområdet

Til kommunesenteret i Askvoll er det ca. 8,5km. Her er det barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, butikker og andre servicetilbud.

Til regionssenteret i Førde er det ca. 54km.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1980

Bygninger og byggemåte

Enebolig oppført i 1980 med tilbygg fra 1995.

Boligen er oppført på grunnmurer av leca-blokker på antatt utsprengte og tilførte masser. Grunnmuren er utvendig pussa og malte overflater. Gulv i underetasjen er av støpt plate på isopor (eksl. ene boden hvor det er grovstøp). Etasjeskille er bygget opp av isolert trebjelkelag.

Ytterveggene over grunnmuren/deler av underetasjen er oppført med isolert bindingsverk med utvendig kledning av trepanel. Vinduene har to- og tre-lags glass i trekarmer med forskjellig årstall. I fasade mot øst er det balkong på ca.5m2. med tilkomst fra hovedsoverommet. Mot sør er det bygget terrasse med delvis dekke av betong og tredekke. På støpt plate er det oppført vinterhage på ca. 11m2 med tilkomst fra stua. Hele terrassen/vinterhage har et areal på ca. 27m2. Rekkverk er oppført i trekonstruksjon og glass.

Taket har saltakkonstruksjon bygget opp av pre-fab. takstoler, sutaksplater og utvendig tekke av betongtakstein. Taktekket ble i 2017 behandlet med takfornying. Pipa er bygget opp av element med heldekkende beslag over taket.

Sanitæranlegget har i hovedsak standard fra byggeår med vannrør av kobber og avløpsrør i plast. Det elektriske anlegget har i hovedsak ledningsnett fra byggeår/tilbyggingsår, fordelingstavla er skiftet ut og har automatsikringer.

Tilbygget er oppført i 1995 og består av garasje, inngangsparti og soverom. Garasjen er oppført med vegger av betongelement, gulv er av betongplate på mark. Taket har saltakform med utvendig tekke av betongtakstein. To ledda garasjeporter i trevirke med EL-drift.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 4, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 177 kvm, Bruksareal: 268 kvm

1.Etasje: P-rom 125m2 / BRA 136m2.
Innhold: Gang, hall, stue m/trapp, kjøkken, gang, 3 soverom og bad.
Underetasje: P-rom 52m2 / BRA 80m2.
Innhold: Vindfang, gang m/trapp, soverom, bad, vaskerom, arbeidsrom m/kjøkkenkrok, 3 boder.
Garasje: BRA 52m2.
Innhold: Garasjerom.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Fibertilkobling fra Enivest. Dekoder følger ikke med.
Hvitevarer på kjøkken. Dette inkl. også frittstående kjøle- og fryseskap.
Robotklipper.
Div. hageredskaper og annet utstyr.

Standard

Boligen er jevnlig og godt vedlikeholdt over tid og har varierende standard på overflater og innredninger.

Badet på hovedplan ble modernisert i 2015 med flislagt gulv oppå eksisterende gulvbelegg og nye baderomsplater på veggene. Innredninga på badet ble samtidig skiftet med klosett, dusj og servant m/skap.

Badet i underetasjen ble samtidig i 2015 delmodernisert med nye baderomsplater på veggene og nytt dusjarmatur og glassvegger.

Vaskerommet er plassert i underetasjen og har standard fra byggeår med malt gulvstøp og panel på veggene. Rommet er innredet med utslagsvask, varmtvannsbeholder og opplegg for vaskemaskin.

Kjøkkenet ligger i tilknytning til stua / spisestua og har vindu i fasade mot sør/øst med flott utsikt over fjorden. Innredninga på kjøkkenet ble skiftet ca. år 2000 og er av typen Ikea med integrerte hvitevarer som steikeovn, koketopp, ventilator, mikro og oppvaskmaskin. Frittstående kjøle- og fryseskap følger også med.

Oppvarming

Luft til luft varmepumpe.
Ildsted i stua.
Varmekabler i gulv på begge bad + arbeidsrom i underetasjen.
Ellers elektrisk oppvarming med panelovner.

Parkering

Garasje med plass til 2 biler i tilknytning til boligen.
Det er ellers plass til parkering av flere biler på tunplass fremfor boligen.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 560 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomta er opparbeidet med asfaltert tunplass og parkeringsareal, prydbusker og blomsterbed ved inngangspartiet. Mot sør og øst er det opparbeidet hage med grøntarealer, div. beplatning og platninger i trevirke og betong. På ene platningen er det oppført en utepeis i mur. Hagen mot sør er inngjerdet. Rundt boligens øst og nordfasade er det sti med singel

Deler av tomta går ned i bakken mot øst og består av naturlig vegetasjon.

Vei, vann og avløp

Kommunal vei til tomtegrensen.
Selger opplyser at kommunen har brøytet og strødd veien helt ned på tunet.

Boligen er tilknytta kommunalt vann- og avløpsanlegg.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i regulert boligområde.

I reguleringsplanen er området markert med omsynssone "aktsemd kvikkleire".
Innanfor omsynssona skal det i samband med utarbeiding av
reguleringsplan eller søknad om tiltak gjennomførast kartlegging og vurdering av ras- og
skredfare. Kartlegging og vurdering skal utførast av fagkunnig, og eventuelle naudsynte
sikringstiltak skal vere gjennomført før området kan takast i bruk.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på boligen i kommunens arkiv.

Prisantydning

2 800 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Nils Johan Nordang
Takstdato : 15.06.2021
Teknisk (byggmassens) verdi : 3 750 000,-
Markedsverdi : 2 800 000,-
Teknisk verdi : 3 750 000,-
Formuesverdi : 456 176,-
Sekundær formuesverdi : 1 642 234,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Forsikring

Frende
Polisenummer: 7473940

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 16 610 pr. år
Inkl. vann- og avløpsavgift, feiing og branntilsyn, eiendomsskatt. Renovasjonsavgift til SUM kommer i tillegg.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst. Megler har ikke kontrollmålt arealene.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt. pålegg fra e-verk.
Kommunen feiet sist i boligen i 2018 og det foreligger ikke pålegg på ildsted pdd.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

For å legge inn bud ved hjelp av budskjema på papir så lever dette personlig eller send det meglers kommunikasjonsplattform Verji.

Bud som har kortere akseptfrist enn kl.12.00 dagen etter siste annonserte fellesvisning vil ikke bli formidlet videre til selger.

Megler vil heller ikke formidle bud med forbehold om at budet er hemmelig for andre budgivere. Megler skal, i den grad det er mulig, informere alle interessenter og budgivere skriftlig om status i budgivingen. Megler plikter å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. For at bud skal kunne bli behandlet og formidlet videre på en forsvarlig måte, skal bud ikke ha en kortere akseptfrist enn 30 minutter fra budet er gitt. Bud med kortere frist vil ikke bli formidlet videre til selger.

Selger har akseptert å forholde seg til overnevnte vilkår for budgivning.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Boligen er klar for snarlig overtagelse.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 204
 • Bruksnr: 54
 • Kommunenr: 4645
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 800 000,-
 • Kommunale avgifter: 16 610,-
 • Ligningsverdi: 456 176,-
 • Primærrom: 177 m2
 • Bruksareal: 268 m2
 • Tomteareal: 1560 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Haugane 16 6982 Holmedal Norge

Visning

27.07.2021, 1630 - 1730.

Kontaktperson

Christoffer Sæle Merkesvik
Telefon: +47 57 72 01 00
Mobil: +47 415 89 170

Annen info

Finnkode: 223206227