Øvre Heggebøen 76 6953 Leirvik i Sogn Norge

Adresse

Øvre Heggebøen 76
6953 Leirvik i Sogn

Matrikkel

Gnr. 100 bnr. 79 i Hyllestad kommune

Beliggenhet, adkomst

Eiendommen ligger fint til i etablert boligfelt på Øvre Heggebøen i Leirvik, Hyllestad kommune.
Se kart i Finn-annonsen eller kontakt megler for nærmere veibeskrivelse. Ved fellesvisning vil det være skiltet med Fjordane Eiendomsmegling sine visningsskilter.

Enkelt adkomst til eiendommen fra kommunal vei.

Nærområdet

Boligen ligger fint til på et høydedrag over fjorden i Leirvik. Herfra er det flott utsikt over området, og mot Bøfjorden i vest. Eiendommen ligger i umiddelbar nærhet til fine turområder i skog- og mark, samt flere merka turstier opp i fjella som omkranser Leirvik. Like nedenfor boligen er det ballbinge.

Gangavstand til dagligvarebutikk, hotell og småbåthavn i Leirvik sentrum. Til kommunesenteret i Hyllestad med barnehage, skole og idrettsanlegg er det ca. 10km. Til Rysjedalsvika kai med hurtigbåtforbindelse til Indre Sogn - Bergen - Nordfjord er det ca. 8km. Til regionssenteret i Førde er det ca. 78km.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1996

Bygninger og byggemåte

Bygningen er oppført på grunnmurer av lettklinkerblokker med utvendig pussa overflater. Ytterveggene over grunnmuren er oppført med 6" isolert bindingsverk med utvendig kledning av trepanel.

Gulv i underetasjen er av betongplate på mark. Etasjeskille mellom plana er av tredekke.

Taket har saltakkonstruksjon med arkutstikk mot vest. Utvendig taktekke av betongtakstein. Takrenner og nedløp i plast.

Vinduene har 2 -lags glass i trekarmer fra byggeår. Ytterdører i trevirke med malte overflater og vindusfelt med 2 -lags glass.
Terrassedør på hovedplan med 2 -lags glass i trekarmer.

Garasjen har gulv av betong, veggene er av lettklinkermur med pussa overflater. Dør og garasjeport i trevirke.

Pipa er bygget opp av lettklinkerelement med pussa overflater. I stua på hovedplan er det brannmur av leca kledd med teglsteinsfliser.

Sanitæranlegget har vannrør av plast med rør i rør system. Det er to vannsentraler/skap, ett til hoveddel og ett til utleiedelen. Avløpsrør i plast.
Tilhørende hoveddelen er det montert 200L VV-tank fra 2021. I utleiedelen er det 112L VV-tank fra byggeår.

Det elektriske anlegget har i hovedsak skjult ledningsnett og fordelingstavle med automatsikringer.
Det er eget sikringsskap og strømmåler for utleiedelen.

For mer utfyllende informasjon om den tekniske tilstanden på bygget, vises det til utført takstrapport av Bjarte Roska v/Førde Takstkontor AS.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 6, Bad: 2, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 196 kvm, Bruksareal: 243 kvm, Bruttoareal: 268 kvm

1.Etasje: P-rom 67m2 / BRA 114m2.
Innhold tilhørende hoveddel: Garasjerom, gang m/trapp og bod.
Innhold leilighet: Gang, stue / kjøkken, bad, 2 soverom og bod.

2.Etasje: P-rom 82m2 / BRA 82m2.
Innhold: Vindfang, gang m/trapperom, stue / kjøkken, WC, vaskerom.

3.Etasje: P-rom 47m2 / BRA 47m2.
Innhold: Gang m/trapperom, bad og 4 soverom.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkken i hoveddel følger med.
Ellers følger det ikke med hvitevarer.
Seriekoblet brannvarslingsanlegg for hoved- og utleiedel.
Garderobeskap som står i boligen ved visning følger med.

Standard

Hoveddel:
Boligens hoveddel er jevnlig og godt vedlikeholdt siden byggeår, og har gjennomgående god standard på overflater og innredninger.
Gulv- og veggoverflater på hovedplan er modernisert i nyere tid, og har et moderne uttrykk. På gulvene er det overflater av laminat, belegg og flis. På veggene er det malte overflater på underlag av strie og trepanel. I himling er det malte og folierte plater.

Kjøkken:
Innredning fra Artic Design montert ved byggeår. Innredningen er i senere tid blitt lakkert opp igjen, samt montert ny benkeplate i laminat. Innredningen har integrert steikeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Frittstående kjøl / fryseskap.

Våtrom:
Badet ligger i loftsetasjen og har flislagt gulv med varmekabler. På veggene er det våtromsplater, og i himling malt trepanel. Badet er innredet med klosett, badekar med veggmontert dusjgarnityr, baderomsinnredning med servant, speilskap med belysning og varmtvannstank.

WC på hovedplan har belegg på gulv og malte veggplater. Rommet er innredet med klosett og servant.
Vaskerommet ligger på hovedplan og har fliser på gulv, og malte plater på veggene. Rommet er innredet med opplegg for vaskemaskin, utslagsvask i stål, VV-tank, rør i rør-skap og aggregat for ventilasjonssystemet.

Utleiedel:
Utleiedelen har gjennomgående standard fra byggeår, med påregnelig behov for modernisering av overflater og innredninger.
På gulvene er det belegg, vegger med brystningspanel og malte overflater på underlag av strie. I himling er det malte og folierte plater.

Kjøkken:
Kjøkkenet har hvitmalte slette fronter og benkeplate i laminat med oppvaskkum. Innredninger har opplegg for frittstående hvitevarer, avtrekksvifte montert over komfyr.

Våtrom:
Badet har standard fra byggeår med flislagt gulv med varmekabler. På veggene er det baderomsplater. Rommet er innredet med dusjkabinett, klosett, baderomsinnredning med servant og opplegg for vaskemaskin.

Oppvarming

Hoveddel:
Ildsted i stue på hovedplan (klebersteinsovn).
Luft til luft varmepumpe.
Varmekabler i gulv på bad, vaskerom og vindfang.
Balansert ventilasjon.

Utleiedel:
Vedovn i stue.
Varmekabler i gulv på bad og i entre.

Parkering

Parkering for 1 bil i garasje.
Gruslagt tunplass på egen tomt med parkering for flere biler.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 160 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomta ligger i lett skrått terreng som heller mot vest. På fremsiden av boligen er det opparbeidet gruslagt tilkomstvei inn på tomta opp til boligen/garasjen. På tunplassen fremfor boligen er det plass til parkering av flere biler og kjøretøy.

Fra tunplassen er det gruslagt gangsti opp langs sørfasaden til inngangspartiet til hoveddelen av boligen som ligger i fasade mot øst.
På oppsiden av boligen mot øst og nord er det planert hage med grøntarealer, terrasse i trevirke og gruslagte gangstier.
Langs boligens sør, vest og nordfasade er det veranda/terrasse med betong og tredekke.

Vei, vann og avløp

Kommunal vei til tomtegrensen.

Boligen er tilknytta kommunalt vann- og avløpsnett.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i regulert boligområde.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på boligen, datert 29.07.1996 fra Hyllestad kommune.

Prisantydning

2 900 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Førde Takstkontor as / Bjarte Roska
Takstdato : 27.09.2021
Teknisk (byggmassens) verdi : 4 440 000,-
Markedsverdi : 2 900 000,-
Teknisk verdi : 4 440 000,-
Formuesverdi : 584 266,-
Sekundær formuesverdi : 2 103 358,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D

Forsikring

Tryg Forsikring
Polisenummer: 7241665

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 23 155 pr. år
Inkl. eiendomsskatt, vann- og avløpsavgift, feiing og branntilsyn. Renovasjonsavgift til SUM kr 3663,- kommer i tillegg.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst. Megler har ikke kontrollmålt arealene.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt. pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Kommunen opplyser at det var branntilsyn i boligen i 2019 og feiing sist i 2021.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal gis på budskjema med påført signatur eller ved bruk av elektronisk budgivning. I tillegg må budgiver også legitimere seg. Ved registrering av elektronisk bud, benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Senere bud kan gis ved e-post eller SMS direkte til megler.

Bud som ikke er skriftlig eller har kortere akseptfrist enn kl.12.00 dagen etter siste annonserte fellesvisning vil ikke bli formidlet videre til selger. Megler vil heller ikke formidle bud med forbehold om at budet er hemmelig for andre budgivere. Megler skal, i den grad det er mulig, informere alle interessenter og budgivere skriftlig om status i budgivingen. Megler plikter å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. For at bud skal kunne bli behandlet og formidlet videre på en forsvarlig måte, skal bud ikke ha en kortere akseptfrist enn 30 minutter fra budet er gitt. Bud med kortere frist vil ikke bli formidlet videre til selger.

For å legge inn bud ved hjelp av budskjema på papir så lever dette personlig eller send det pr. epost: csm@fjordmegler.no eller post@fjordmegler.no.

Selger har akseptert å forholde seg til overnevnte vilkår for budgivning

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 100
 • Bruksnr: 79
 • Kommunenr: 4637
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 900 000,-
 • Kommunale avgifter: 23 155,-
 • Ligningsverdi: 584 266,-
 • Primærrom: 196 m2
 • Bruksareal: 243 m2
 • Bruttoareal: 268 m2
 • Tomteareal: 1160 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 6

Øvre Heggebøen 76 6953 Leirvik i Sogn Norge

Visning

18.10.2021, 1600 - 1700.

Kontaktperson

Christoffer Sæle Merkesvik
Telefon: +47 57 72 01 00
Mobil: +47 415 89 170

Annen info

Finnkode: 234473375