Ekornvegen 7A 6973 Sande i Sunnfjord Norge

Adresse

Ekornvegen 7A
6973 Sande i Sunnfjord

Matrikkel

Gnr. 161 bnr. 91 snr. 6 i Sunnfjord kommune

Beliggenhet, adkomst

Se kart i finn-annonsen eller kontakt megler for nærmere veibeskrivelse.

Enkel adkomst til eiendommen fra kommunal vei inn på sameiets felles tomt.

Nærområdet

Boligen har en fin beliggenhet i etablert og familievennlig boligfelt på Steia. Beliggenheten kan karakteriseres som tilbaketrukket og rolig. Boligfeltet ligger på en liten høyde, med gode solforhold og en fin utsikt ut over området. Boligene vil vende mot sør/vest med svært gode solforhold i sommerhalvåret.

Eiendommen ligger ca. 800m sør fra Sande sentrum, med gang- og sykkelavstand til blant annet dagligvarebutikk med post i butikk, skole, barnehage, idrettsbane og idrettshall med treningsrom - De fleste servicefasilitetene en trenger i det daglige. Trygg skolevei med lite trafikk for de minste til Sande skole. Med bil tar det ca. 4 minutter å komme seg til Sande sentrum. Ønsker en ytterligere servicetilbud, så trenger en heller ikke å dra langt - Ca. 28 km kommer man seg til Førde. Et bredt utvalg av muligheter innenfor en rimelig avstand.

God dekning av offentlig kommunikasjon med bussavganger mellom Førde og Bergen ca. 800m fra boligen. Ønsker en å dra på bytur til Bergen, kan man enkelt ta ekspressbåten fra ferjekaia ved Nordeide ca. 29 km unna. Dersom en må pendle lengre eller nå ut til store deler av landet på kort tid, så finner man Førde Lufthavn Bringeland ca. 15 km unna.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Eierseksjon, oppført i 2008

Bygninger og byggemåte

Vertikaldelt tomannsbolig:

Bygningen er oppført på fundament av planert steinfylling med ringmur og støpt plate på terreng. Ytterveggene over grunnmuren er oppført med 6" isolert bindingsverk med utvendig kledning av trepanel. Etasjeskille er bygget opp av trebjelkelag.

Taket er bygget opp av A-takstoler, med utvendig tekke av betongtakstein og undertak av trefiberplater. Takrenner, nedløp og stigtrinn til pipa i stål.

Vinduene har 2 -lags isolerglass i trekarmer fra byggeår. Verandadør i trevirke med vindusfelt med 2 -lags glass. Ytterdør i trevirke med vindusfelt og ettermontert kodelås.

Pipa er bygget opp av element med pussa og malte overflater. Heldekkende pipebeslag utvendig.

Det elektriske anlegget har skjult ledningsnett og fordelingstavle med automatsikringer.

Sanitæranlegget har vannrør med rør i rør system, og avløpsrør i plast. Det er vannbåren varme i alle gulv i 1- og 2-etg. Rørsentral og bereder er plassert på teknisk rom i 1.etg. Anlegget driftes av luft til vann varmepumpe.

Garasje oppført i 2009:

Bygningen er oppført på grunnmur og ringmur i plasstøpt konstruksjon. Gulv på grunn av betong i garasjerom. Ytterveggene er oppført med 4" og 8" bindingsverk med utvendig kledning av trepanel.

Taket er bygget opp med A-takstoler, med utvendig tekke av betongtakstein og undertak av trefiberplater. Takrenner, nedløp og snøfangere i stål.

Det er montert EL-anlegg med 3-fasa uttak. EL-drift på garasjeport. I gesimkassen mot tunet er det montert downlights med lyssensor.

Ytterdører i trevirke og vindu med 2 -lags glass i trekarmer.
Etasjeskille er bygget opp av isolert trebjelkelag. Mot garasjerom er himlingen kledd med gipsplater.
Gulv i loftsrommet med trefiberplater.

For utfyllende informasjon om bygningenes tekniske tilstand vises det til utført takstrapport av Trond Gjesdal v/Førde Takstkontor AS.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 131 kvm, Bruksareal: 138 kvm

1.Etasje: P-rom 87m2 / BRA 94m2.
Innhold: Entre, gang m/trapp, stue / kjøkken, bad, vaskerom og 2 soverom, utebod.

2.Etasje: P-rom 44m2 / BRA 44m2.
Innhold: Gang m/trapp, bad, soverom og loftstue/soverom.

Garasje:

1.Etasje: BRA 46m2.
Innhold: Garasjerom.

Loft: BRA 0m2. Ikke målbart areal pga. lav takhøyde, gulvareal er på ca. 28m2.
Innhold: Uinnredet bodrom.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Ene soverommet i 2.etg. har ikke godkjent rømningsvei via takvindu, men rømning via tilstøtende soverom/stue og evt. trapp til 1.etg.

Møblering / utstyr

Fibertilkobling. Dekoder følger ikke med.
Integrerte hvitevarer på kjøkken følger med. Frittstående kjøl/frys følger ikke med.
Sentralstøvsuger.
Felles brannvarslingsanlegg med nabo.
Elektrisk markise på veranda i fasade mot vest.
2.stk. uttrekkbare "veggmarkiser" på veranda.

Standard

Boligen er jevnlig og godt vedlikeholdt siden byggeår, og har gjennomgående god standard på overflater og innredninger.

Kjøkken:
Kjøkkenet ligger i åpen løsning med stua og har innredning fra Marbodal med integrerte hvitevarer med steikeovn og platetopp fra Husqvarna, avtrekksvifte i Bosch, mikrobølgeovn fra Whirlpool og oppvaskmaskin fra Logik montert i 2021.

Innredningen har lysmalte fronter og benkeplate i laminat. Mellom benkeplaten og overskap er det mosaikkflis på veggene. Downlights montert under overskapene.

Våtrom:
Bad på hovedplan har flislagte gulv- og veggoverflater, og himling med lysmalte trefiberplater med downlights. Badet er av god størrelse og er innredet med vegghengt klosett, dusjhjørne med rainshower og vegg av glassbyggerstein, baderomsinnredning med servant og høyskap montert på vegg.

Vaskerom / teknisk rom er det flislagt gulv og malte trefiberplater på vegger og i himling. Rommet er innredet med opplegg for vaskemaskin, skyllekum i stål, teknisk anlegg for vannbåren varme-anlegget.

Bad på loft har flislagte gulv- og vegger, og malte trefiberplater og finerbord i skråtak og himling. Baderommet er innredet med vegghengt klosett, baderomsinnredning med servant og dusjkabinett montert nytt i 2021.

Øvrige overflater:
Boligens 1.etg. har gulv med laminat og flis. Laminatgulvet i stue/kjøkken, gang og begge soverommene ble lagt nytt i 2020. På veggene er det profilerte veggplater og sponplater med malte overflater. I himling er det malte trefiberplater og MDF-bord. I stua / kjøkkenet er det montert downlights i himlingen.

På loftet er det gulv av laminat fra byggeår, og malte overflater på veggene på underlag av profilerte veggplater og sponplater. I himling er det lysmalte trefiberplater og MDF-bord.

I uteboden er det gulv av betong, vegger og himling med panel.

Innvendige er det fyllingsdører. Trapp i furu, med malt rekkverk i trevirke.

Oppvarming

Luft til vann vannbåren varme i alle gulv i 1- og 2-etg.
Vedovn i stua på hovedplan.
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Parkering

Parkering i frittstående dobbel garasje.
Plass for parkering av 2 biler på egen tunplass fremfor boligen.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 4 575 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Tomta som tilhører boligen er pent opparbeidet med gruslagt tunplass, hage med plen, barkebed og div. beplantning. Ved inngangspartiet er det takoverbygget platning i trevirke. Langs sør- og vest-fasaden er det platning/veranda i trevirke på ca. 100m2. med dekke og rekkverk i trevirke. I fasade mot vest er det takoverbygg som dekker ca. 10m2.

Vei, vann og avløp

Kommunal vei til tomtegrensen. Ned til boligen er det felles gruslagt privat vei for sameie, ca. 15 meter.
Vedlikehold og brøyting av felles vei for sameiet deles på eierne.

Boligen er tilknytta kommunalt vann- og avløpsnett via private stikkledninger.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område regulert til bolig.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse fra Gaular kommune.

Prisantydning

3 200 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Førde Takstkontor as / Trond Gjesdal
Takstdato : 01.10.2021
Teknisk (byggmassens) verdi : 3 650 000,-
Markedsverdi : 3 200 000,-
Teknisk verdi : 3 650 000,-
Formuesverdi : 465 851,-
Sekundær formuesverdi : 1 677 064,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B

Forsikring

If
Polisenummer: 4733661

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 13 325 pr. år
Inkl. eiendomsskatt, vann- og avløpsavgift, branntilsyn og feiing. Renovasjonsavgift til SUM kommer i tillegg.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst. Megler har ikke kontrollmålt arealene.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt. pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

For å legge inn bud ved hjelp av budskjema på papir så lever dette personlig eller send det pr. epost post@fjordmegler.no.

Bud som har kortere akseptfrist enn kl.12.00 dagen etter siste annonserte fellesvisning vil ikke bli formidlet videre til selger.

Megler vil heller ikke formidle bud med forbehold om at budet er hemmelig for andre budgivere. Megler skal, i den grad det er mulig, informere alle interessenter og budgivere skriftlig om status i budgivingen. Megler plikter å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. For at bud skal kunne bli behandlet og formidlet videre på en forsvarlig måte, skal bud ikke ha en kortere akseptfrist enn 30 minutter fra budet er gitt. Bud med kortere frist vil ikke bli formidlet videre til selger.

Selger har akseptert å forholde seg til overnevnte vilkår for budgivning.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 161
 • Bruksnr: 91
 • section_number: 6
 • Kommunenr: 4647
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 200 000,-
 • Kommunale avgifter: 13 325,-
 • Ligningsverdi: 465 851,-
 • Primærrom: 131 m2
 • Bruksareal: 138 m2
 • Tomteareal: 4575 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Tomannsbolig
 • Soverom: 3

Ekornvegen 7A 6973 Sande i Sunnfjord Norge

Visning

25.10.2021, 1600 - 1700.

Kontaktperson

Christoffer Sæle Merkesvik
Telefon: +47 57 72 01 00
Mobil: +47 415 89 170

Annen info

Finnkode: 234602907