Hornnesvegen 30 B 6809 Førde Norge

Adresse

Hornnesvegen 30 B
6809 Førde
2. etasje

Matrikkel

Gnr. 21 bnr. 300, andelsnr. 16 i Stranda Burettslag Al borettslag med orgnr. 951493120 i Sunnfjord kommune

Beliggenhet, adkomst

Se vedlagt kart.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Fjordane Eiendomsmegling ved annonserte felles visninger.

Nærområdet

Hornnesvegen 30 B har en sentrumsnær og attraktiv beliggenhet på Haugum. Her bor man i et veletablert og familievennlig område, men samtidig bare få minutter unna Førde sentrum. Området oppleves som trygt og rolig, med en god blanding av studenter, unge barnefamilier og godt voksne.

Fra leiligheten er det trygg skolevei for de minste, med nærhet til både skole og barnehage. Enkel tilgang til et bredt utvalg av flotte turmuligheter. Her kan man blant annet gå Hornnesstølen, Eventyrstien og Førdenipa med flere innen kort tid. I nabolaget er det også opparbeidet flere trivelige lekeplasser og samlingspunkt for både voksne og små. Bare ca. 200 meter fra leiligheten finner en kunstgressbane.

Området byr ellers på god dekning av offentlig kommunikasjon, med hyppige bussavganger med bybussen til og fra Førde, like ved leiligheten. Fint etablert og skjermet gå- og sykkelvei inn til Førde sentrum, på ca. 2,3 km. Her er det kort avstand til det meste av servicefasiliteter en trenger i det daglige.

Området passer perfekt for de som ønsker en tilbaketrukket beliggenhet, men samtidig ha tilgjengelighet med enkel tilgang til det urbane folkelivet i byen.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1972

Byggeår er ifølge Sunnfjord kommune.

Bygninger og byggemåte

Bygning generelt:
Normal standard på bygget ut ifra alder og konstruksjon. Ringmur av plasstøpt betong med ventilert blindkjeller under 1. etasje. Etasjeskillet mellom leilighetene er av isolert trebjelkelag. Yttervegger er av 4'' isolert bindingsverk med utvendig kledning. Flatt tak med taktekking av membran. Vinduer har 2-lags isolerglass i trekarm. Glassrutene er skiftet, men karmene er fra byggeår. Verandadør i stuen fra 2000.

Innvendig:
Gulv av parkett, laminat og belegg. Vegger med malte overflater på underlag av gips, smartpanel og strie. Himling av takess. Innvendige dører skiftet i 2012 i forbindelse med modernisering av leiligheten.

Tekniske installasjoner:
Det elektriske anlegger har skjult installasjon og fordelertavle med skrusikringer med standard fra byggeår. Jordfeilbryter med automatsikringer. Varmekabler på bad. Fiber er installert. Sanitæranlegget ble oppgradert med nye vannrør montert som rør-i-rør system i forbindelse med modernisering av bad i 2008. Varmtvannsbereder på 120 liter fra 2001, plassert i underskap på kjøkken.

Følgende avvik er registrert ut over naturlig alder og slitasje:
- Fasaden som vender mot nord med behov for vask.
- Terrassebordene på verandaen har noe slitasje i overflatene.
- Lokale ujevnheter i gulvkonstruksjonen.
- Bod med vesentlig grad standard fra byggeår.
- På bad er det noe fuktskader på nedre del av servantskap og på dørbladet som følge av kondens.

For mer utdypende informasjon, se vedlagt takstrapport.

Vesentlige endringer med boligen:
2012: Nytt kjøkken, hvitevarer og vask. Ny skyvedørsgarderobe på soverom. Nye innerdører i gang, soverom, bad og stue.
2012: Innvendig overflatemodernisering av hele leiligheten med unntak av bod, bad og himlingen i vindfanget.
2008: Modernisering av bad og installering av rør-i-rør system.
2001: Installering av ny varmtvannsbereder på 120 liter.
2000: Utskifting av verandadør.

For ytterligere informasjon, se vedlagt takstrapport eller kontakt megler.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 53 kvm, Bruksareal: 58 kvm

Følgende rom inngår i primærarealet (P-rom):
2. etasje: Vindfang, gang, stue, kjøkken, bad og soverom.

Følgende rom inngår i sekundærarealet (S-rom):
2. etasje: Bod.

I tillegg til overnevnte punkter har leiligheten også tilgang til en sørvestvendt balkong på ca. 8 kvm samt to felles redskapsboder i borettslaget.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Dersom annet ikke fremgår av salgsoppgaven inngår kun integrerte hvitevarer med i handelen.

Selger opplyser om at følgende medfølger handelen:
- Vaskemaskin.
- Taklampe i gang, soverom, bad og kjøkken.
- Elektrisk peis i stue.
- Hvitevarer på kjøkken.

Selger opplyser om at følgende ikke medfølger handelen:
- Sofa.
- Kjøkkenbord med stoler.
- Kjøkkensofa.
- Speil på vegger.

Selger opplyser om at følgende kan medfølge handelen mot tillegg i prisen:
- TV-benk i stue.

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe av 1. januar 2020 legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for kopi av liste over løsøre og tilbehør. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Velkommen til Hornnesvegen 30 B - Dette er en lys og modernisert borettslagsleilighet med en attraktiv beliggenhet like utenfor Førde sentrum. Området oppleves som rolig og veletablert. Leiligheten ligger i byggets 2. etasje, har en god planløsning samt en gjennomgående god standard. Leiligheten er velholdt, med flere oppgraderinger over tid. Solrik sørvestvendt balkong med tak, som har lite innsyn og en vakker utsikt over nærområdet og Førdefjorden. Denne leiligheten passer ypperlig for blant annet studenter, par samt enslige som ønsker rolige boforhold med enkel tilgang til byen.

Kvaliteter med boligen vi ønsker å fremheve
- 1 romslig soverom.
- Fjordutsikt.
- Usjenert og solrik sørvestvendt balkong ca. 8 kvm.
- Lys og åpen stue- og kjøkkenløsning.
- Flere innvendige oppgraderinger.
- God oppbevaringsplass i innvendig bod på 5 kvm.
- Mulighet for parkering på felles parkeringsplass.
- Flere pent etablert samlingspunkter i borettslaget.
- Kunstgressbane ca. 200.
- Fint etablert gang- og sykkelvei til Førde sentrum på ca. 2,3 km.
- Bredt utvalg av flere flotte turopplevelser.
- God dekning av offentlig kommunikasjon.

Planløsningen
Du ankommer leiligheten på sørsiden av bygget, ved opparbeidet felles parkeringsplass. Her er det laget til internvei opp på baksiden av bygget. Følger du denne veien rundt til østsiden av bygget, så er det en utvendig trapp som tar deg videre opp til 2. etasje. Inngangen til leiligheten finner du i enden av svalgangen.

Vindfang og gang
Du entrer leiligheten inn i et lyst og trivelig vindfang. Her er det montert opp et praktisk skoskap samt noen knagger for å kunne legge til side yttertøy. Inngangsdøren har vindusfelt, noe som tilføyer både vindfanget og gangen rikelig med naturlig lys. Videre fra vindfanget kommer du til gangen. Begge rommene fremgår i lyse og behagelige farger. I gangen finner du et større innhukk, som i dag er innredet med lenestol, bord og helfigursspeil - ypperlig som en koselig lesekrok. Her er det også fint mulig å innrede med kommode eller høyskap for ekstra oppbevaringsplass om en treng det.

Stue
Går du til enden av gangen kommer du så til stuen og kjøkkenet i en delvis åpen løsning. Dette er leilighetens største rom, og en har flere møbleringsmuligheter. Rommet oppleves som lyst og innbydende med store vindusfelt ut mot balkongen. Allerede her kan du skimte den flotte utsikten over området. Rommet har en naturlig inndeling av soner, hvor en for eksempel kan innrede med en trivelig TV-stue samt en spisegruppe nærmere kjøkkenet. På grunn av romløsningen, vil du enkel kunne kombinere matlaging med hyggelig selskap i stuen.

Kjøkken
Leiligheten har et pent og lyst IKEA kjøkken fra 2012 med hvite fronter av finer, som harmonerer godt med benkeplaten i heltre eik. Her har du god plass å arbeide på samt rikelig oppbevaringsplass i flere over- og underskap. Kjøkkenet har delvis frittstående og integrerte hvitevarer samt opplegg for oppvaskmaskin. Rommet er i dag innredet med benkeplate med nedfelt oppvaskkum, integrert stekeovn, keramisk koketopp, kombikjøleskap, oppvaskmaskin og ventilator. God belysning over benkeplaten med ledspotter under overskapene. Like ved kjøkkenet er det innredet med en mindre spisegruppe. Her kan måltidene nytes i fellesskap, samtidig som du drømmer deg bort i den vakre utsikten.

Balkong
Fra stuen er det utgang til leilighetens balkong via balkongdør. Balkongen er sørvestvendt og har gode solforhold og en vakker utsikt over Førdefjorden samt området rundt. Her er det også takoverbygg, noe som gjør at balkongen kan benyttes året rundt. Da leiligheten ligger i 2. etasje, oppleves denne også som særs usjenerende. Her er det godt tilrettelagt for å virkelig nyte været og omgivelsene.

Bad
Fra gangen er det også inngang til leilighetens bad. Badet ble pusset opp i 2008 av tidligere eier, og oppleves i dag som romslig og moderne. Badet fremgår i lyse og tidsriktige farger med flislagt gulv og våtromslaminat på veggene. Rommet er i dag innredet med servant med underskap, veggspeil med overbelysning, veggskap, dusjhjørne med innfellbare glassvegger, vaskemaskin og frittstående toalett. Her er det også montert praktisk fuktstyrt baderomsvifte. På badet er det satt opp enkelte knagger, for å kunne henge opp håndduker og lignende. Her er det også opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel samt behagelig varme i gulvet.

Bod
Ved gangen er det inngang til romslig innvendig bod på ca. 5 kvm med plassbygde hyller. Ett praktisk rom som kommer godt med for oppbevaring av ting og utstyr som en ikke nødvendigvis bruker daglig.

Velkommen til en hyggelig visning!

Oppvarming

Elektrisk.
Varme i gulv på bad.

Parkering

Det er etablert felles parkeringsplasser for beboerne i borettslaget.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 13 955 kvm, Eierform: Festet fellestomt, Festeavgift: 22055,76

Tomteareal ifølge takstrapport.

Fellesareal og hage

Borettslaget ligger fint til i feltet i sørvendt retning, og består av flere rekker med leiligheter og rekkehus. Borettslaget har pent opparbeidet fellesareal, med vei, internveier, gangstier, grøntareal og diverse beplantning. Her er det også flere samlingspunkter for beboerne.

Tilliggende fasiliteter

Fiber internett.

Vei, vann og avløp

Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp via borettslagets private stikkledninger.
Offentlig vei til tomtegrensen.

Informasjon ifølge Sunnfjord kommune.

Reguleringsplan

Eiendommen er reguler til boligformål og reguleres av reguleringsplan "Bergum - Hornnes, Nord", med plan-ID 19750025 datert 14.01.1975. Området er regulert til blant annet bolig, forretning, trafikkområde, friområde m.m.

Eiendommen ligger innenfor et område som under utbedring etter Førdepakken, i henhold til tiltak 17. Førdepakken inneholder 20 små og større tiltak i Førde sentrum som skal forbedre forholdene både for bilister, gående og syklende. Det er Statens Vegvesen som styrer prosjektene i Førdepakken. "Tiltak 17 - Rv. 5 Kletten, gang og sykkeltunnel" er vedtatt og godkjent reguleringsplan opp imot Førdepakken. Denne planen skal legge til rette for etablering ny gang- og sykkeltunnel langs rv. 5, parallelt med den eksisterende Klettatunnelen. Denne vil erstatte den smale gang- og sykkelvegen i dagens tunnel, og gi bedre forhold for gående og syklende fra Hornnes og Bergum og inn til sentrum. Sunnfjord kommune håndterer planen. Styreleder opplyser om at de har dialog med Sunnfjord kommune og Statens Vegvesen angående planen.

Borettslaget har inngått avtale med Statens Vegvesen om avståing av grunn til overnevnte plan mot kompensasjon. Noe av arealet er bestemt, samt at ytterligere deler av dette er avsatt til midlertidig erverv. Endelig ervervet areal vil bli fastsatt ved et senere tidspunkt når arbeidet sluttføres. I løpet av anleggsfasen vil også Statens Vegvesen opparbeide et asfaltert parkeringsareal tilegnet borettslaget. Dette som en del av den avtalte kompensasjonen.

Informasjon ifølge Sunnfjord kommune og Statens Vegvesen. For ytterligere informasjon ta kontakt med megler eller se vedlagt kartskisse i salgsoppgaven.

Diverse opplysninger

Borettslag: Stranda Burettslag Al, Orgnr.: 951493120
Andelsnr.: 16
Andel fellesgjeld: 43961, Andel fellesformue: 77947, Total gjeld: 2465032, Oppdatert pr: 21.04.2021
Forkjøpsrett: Ja
Styreleder: Lars Laache.

Borettslaget har i alt 26 andeler. Borettslaget er tilknyttet BOB BBL.

Lånevilkår for Stranda Burettslag AL:
Sparebanken Sogn og Fjordane
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 21.04.2021: 2,1% pa.
Antall terminer til innfrielse: 23,3.
Saldo per 21.04.2021: 835 466.
Andel av saldo: 23 444.
Første termin/første avdrag: 30.12.2016.
Siste termin: 30.07.2032.

Sparebanken Sogn og Fjordane
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 24.04.2021: 2,1% pa.
Antall terminer til innfrielse: 44.
Saldo per 21.04.2021: 731 157.
Andel av saldo: 20 517.
Første termin/første avdrag: 30.06.2018.
Siste termin: 31.12.2042.

Sparebanken Sogn og Fjordane
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 21.04.2021: 2,1% pa.
Antall terminer til innfrielse: 44.
Saldo per 21.04.2021: 898 410.
Andel av saldo: 0.
Første termin: 30.06.2018.
Første avdrag: 30.12.2018.
Siste termin: 31.12.2042.

Borettslaget er medlem av Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS med en sikringsordning som gir sikkerhet for manglende innbetaling av felleskostnader.

Det praktiseres ikke IN-ordning (individuell nedbetaling av fellesgjeld) i borettslaget.

Det er pliktig medlemskap i BOB BBL for andelseierne i borettslaget.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Fellesordninger:
Andelseierne i borettslaget har inngått felles avtale med Telenor for TV og internett, og er inkludert i fellesutgiftene. Borettslaget har 2 felles redskapsboder med diverse hageredskap og lignende som andelseierne kan benytte seg av.

Generalforsamling:
Det har blitt avholdt ordinær generalforsamling i borettslaget, hvor blant annet to vesentlige saker har blitt tatt opp. Disse sakene omhandler lading av elbil og fremtidig vedlikehold.

Lading av elbil:
Det ble gitt ut generell informasjon angående lading av elbil, samt borettslagets plikter opp imot sine andelseiere. Det er p.t. ikke etablert lading til elbil i borettslaget. BKK (tidligere Sunnfjord Energi) opplyser om at det er for lite kapasitet på linjen pr. i dag til lading av elbil, og det må påregnes rundt kr. 170 000,- for graving og tilkopling. Det er tillat å lade med vanlig stikkontakt så lenge den har 10 amperekurs med B-jordfeilbryter, samt egen sikring, men dette avheng av at det er nok kapasitet på linjen. Ladeboks og strøm dekkes av andelseier. Styreleder opplyser om at det p.t. jobbes med denne saken, men at ingenting er bestemt eller avklart enda. Borettslaget har hatt kontakt med BKK, og gjennomført befaring samt mottatt tilbud for gjennomføring av arbeidet. Interessenter gjøres spesielt oppmerksom på at dette vil kunne føre til økte felleskostnader i fremtiden.

Vedlikehold:
Det ble i mai/juni 2018 gjennomført synfaring og laget en tilstandsrapport på borettslaget i henhold til tilstand og videre nødvendig vedlikehold/oppgraderinger. Rapporten ble utarbeidet av Bjørn Inge Kvamme i BOB. Ifølge styreleder tilsier rapporten at det er behov for utvendige oppgraderinger av borettslaget i tiden fremover. Her er det foreslått to alternativer: Vedlikehold for å bevare eksisterende bygningsmasse/kledning eller en større rehabilitering fram i tid (5 år +) med etterisolering, skiftning av kledning, vinduer og dører. Det er blitt gjennomført synfaring av Tharaso AS, og en større rehabilitering vil sannsynligvis koste rundt 8-11 millioner, avhengig av fremgangsmåte ifølge dem. Dette vil igjen kunne føre til en økning av felleskostnader med et anslag på mellom kr. 1 000,- til kr. 2 000,- i måneden. Styreleder opplyser om at de er i dialog med BOB og at det jobbes med saken, men at det p.t. ikke er tatt noe avgjørelse omhandlende temaet. Styreleder opplyser om at dette vil bli tatt opp i neste generalforsamling i mai 2021. Interessenter gjøres spesielt oppmerksom på at dette vil kunne føre til økte felleskostnader i fremtiden.

For utdypende informasjon om overnevnte punkter, se vedlegg i salgsoppgaven eller kontakt megler, styreleder eller eventuelt forretningsfører.

Festet tomt:
Forretningsfører opplyser om at eiendommen er tilknyttet festet tomt, hvor Sunnfjord kommune (tidligere Førde kommune) er bortfester. Den årlige festeavgiften er på kr. 22 055,76,- og er inkludert i felleskostnadene. Det kreves ikke samtykke fra bortfester ved overdragelse av andeler i et borettslag. Kopi av festeavtalen kan oversendes etter ønske.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Regnskap
I følge resultatregnskapet for 2019, så hadde borettslaget et overskudd på kr. 322 590,- i 2019, overført til annen egenkapital.
Budsjettet for 2019 var estimert med et overskudd på kr. 249 229,-. Budsjettet for 2020 er estimert med et overskudd på kr. 130 764,-.

Utleie
Leiligheten har en bruksenhet. Andelseierne kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre. For utdypende informasjon, se borettslagets vedtekter under punkt 4-2 omhandlende bruksoverlating samt borettslagets husordensregler under §5.

Dyrehold
Det er tillatt med dyrehold i borettslaget. Hundeeiere i borettslaget er pliktige til å holde hundene sine i band utover vanlig båndtvang av omsyn til folk som er redde for hunder. Hundeeierne plikter også å samle opp alt av avfall etter hundene. Se borettslagets husordensregler under §7.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, se vedlegg i salgsoppgaven eller kontakt megler for å få dokumentene oversendt. Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Borettslaget praktiserer forkjøpsrett. Dersom andelen skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget forkjøpsrett. Forkjøpsretten avklares etter budaksept. For mer utdypende informasjon, se borettslagets vedtekter under punkt 3.

Ansiennitetsregler:
1. Intern forkjøpsrett.
2. Storby ansiennitet.
3. Andel BBL.

Styregodkjenning
Borettslaget krever styregodkjenning av ny andelseier. Styregodkjenningen blir avklart etter budaksept samt etter at forkjøpsretten er avklart. En andelseier har rett til å overdra sin andel, men erververen må godkjennes av borettslaget for at ervervet skal bli gyldig ovenfor borettslaget, se borettslagets vedtekter punkt 2-3 (1).

Prisantydning

1 800 000,- / Felleskostnader: 3 710,- pr. mnd
Fellesutgifter inkluderer:
Felleskostnader: kr. 3 191,-
DL2-TV/Fiber: kr. 519,-

Felleskostnader inkluderer:
Vedlikehold, kommunale avgifter, eiendomsskatt, driftskostnader, renter og avdrag lån. Driftskostnader inkluderer blant annet felles forsikring, snømåking/brøyting, TV/internett, vaktmestertjenester m.m. Se oversikt for fordeling av felleskostnader vedlagt salgsoppgaven.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Førde Takstkontor as / Trond Gjesdal
Takstdato : 05.05.2021
Teknisk (byggmassens) verdi : 1 800 000,-
Markedsverdi : 1 750 000,-
Teknisk verdi : 1 800 000,-
Formuesverdi : 373 215,-
Sekundær formuesverdi : 1 343 575,-
Formuesverdi pr. : 04.05.2021

Se vedlagt takstrapport i salgsoppgaven.
Formuesverdi ifølge skatteetaten.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Se vedlagt energiattest i salgsoppgaven.

Forsikring

IF Skadeforsikring
Polisenummer: SP0001372188

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealer er oppgitt/målt av Førde Takstkontor AS v/ takstmann Trond Gjesdal. Arealer er ikke kontrollmålt av ansvarlig megler.

Arealmålingene i takstrapporten måles etter Norsk Standard 3940. Arealer oppgis i hele kvadratmeter i denne rapporten, og gjelder for det tidspunkt rapporten er datert. BRA er bruksarealet av boligen som tilsvarer bruttoareal minus arealet som opptas av yttervegger.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Selger har godkjent alle opplysningene som fremgår i salgsoppgaven.

Ferdigattest
Det foreligger en ferdigattest på eiendommen datert 27.09.1973 ifølge Sunnfjord kommune.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal gis på budskjema med påført signatur eller ved bruk av elektronisk budgivning. I tillegg må budgiver også legitimere seg. Ved registrering av elektronisk bud, benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Senere bud kan gis ved e-post eller SMS direkte til megler.

Bud som ikke er skriftlig eller har kortere akseptfrist enn kl.12.00 dagen etter siste annonserte fellesvisning vil ikke bli formidlet videre til selger. Megler vil heller ikke formidle bud med forbehold om at budet er hemmelig for andre budgivere. Megler skal, i den grad det er mulig, informere alle interessenter og budgivere skriftlig om status i budgivingen. Megler plikter å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. For at bud skal kunne bli behandlet og formidlet videre på en forsvarlig måte, skal bud ikke ha en kortere akseptfrist enn 30 minutter fra budet er gitt. Bud med kortere frist vil ikke bli formidlet videre til selger.

For å legge inn bud ved hjelp av budskjema på papir så lever dette personlig eller send det pr faks 577 20 101 / epost: sm@fjordmegler.no eller post@fjordmegler.no.

Selger har akseptert å forholde seg til overnevnte vilkår for budgivning.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale. Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 21
  • Bruksnr: 300
  • Kommunenr: 4647
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

Detaljer

  • Verditakst: 1 800 000,-
  • Totalpris: 1 843 961,-
  • Fellesgjeld: 43 961,-
  • Fellesutgifter: 3 710,-
  • Ligningsverdi: 373 215,-
  • Primærrom: 53 m2
  • Bruksareal: 58 m2
  • Tomteareal: 13955 m2
  • Eierform: Andel
  • Boligtype: Leilighet
  • Soverom: 1

Hornnesvegen 30 B 6809 Førde Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eiendomsmegler

Stian Midttun Jensberg
Telefon: (+47) 57720100
Mobil: (+47) 94832983

Annen info

Finnkode: 217778869