Eide 41 6924 Hardbakke Norge

Adresse

Eide 41
6924 Hardbakke

Matrikkel

Gnr. 39 bnr. 31 i Solund kommune

Beliggenhet, adkomst

Eiendommen ligger i den vesle bygda Eide i Solund kommune. Fra eiendommen er det ca. 10min. kjøretur med bil/båt til kommunesenteret Hardbakke med butikk, skole, barnehage og idrettsanlegg.

Adkomst til eiendommen fra kommunal vei inn på tomta / garasjen. Se kart i Finn-annonsen eller kontakt megler for nærmere veibeskrivelse.

Nærområdet

Eiendommen ligger fint til i etablert boligfelt med flott utsikt sørover mot fjorden, småbåthavna og lekeplass/ballbinge som ligger like nedenfor. Boligen og hagen vender mot sør og har gode solforhold hele året, og på høysommeren til ca. kl.22.00.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1998

Bygninger og byggemåte

Bygningen er oppført på planerte masser. Ringmur av betong og gulv i 1.etg. er av isolert betongplate på mark. Over grunnmuren er ytterveggene bygget opp med isolert bindingsverk med utvendig kledning av trepanel. Etasjeskille mellom plan er bygget opp av isolert trebjelkelag.

Taket har sperrekonstruksjon med utvendig taktekke av betongtakstein. Vinduene har i hovedsak standard fra byggeår med glass i trekarmer. Ytterdør av nyere dato med kode-lås. Vinterhage ble bygget i 2020 og har dører/vindu fra tilbyggingsår.

Sanitæranlegget har standard fra byggeår med vannrør av rør i rør-system og avløpsrør i plast.
Det elektriske anlegget har i hovedsak standard fra byggeår med skjult ledningsnett og fordelingstavle med automatsikringer.

Garasje:
Garasjerom har gulv- vegg- og takoverflater av betong. Dobbel port i trevirke med EL-drift.

I utført tilstandsrapport på boligen ble det registrert 1 merknad på TG2:
- Gulv i garasjerom er ujevnt.

Øvrige forhold er registrert med TG1 i tilstandsrapporten.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 4, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 147 kvm, Bruksareal: 212 kvm, Bruttoareal: 235 kvm

1.Etasje: P-rom 121m2 / BRA 121m2.
Innhold: Vindfang, gang, stue, kjøkken, vinterhage, bad, vaskerom, soverom, soverom/kontor.

2.Etasje: P-rom 26m2 / BRA 27m2.
Innhold: Loftstue, bad, 2 soverom og bod.

Garasje: BRA 64m2.
Innhold: Garasjerom.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Integrerte hvitevarer på kjøkken følger med.
Fibertilkobling. Dekoder følger med etter nærmere avtale.

Standard

Boligen har gjennomgående god standard på overflater og innredninger. Boligen er delvis fornyet de siste årene med bla. nytt kjøkken og baderom.

Innvendige gulv har overflater med laminat, flis og belegg. På veggene er det MDF-plater, brystningspanel, strie, tapet og malte plater. I himling er det ferdigmalte plater og trepanel.

Kjøkkenet har innredning av nyere dato av typen Ikea. Innredningen har godt med skap- og benkeplass, samt integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, koketopp og steikeovn. Ventilator er plassert i overskap over koketopp. Frittstående kjøl/frys.

Badet i 1.etg. ble fornyet i ___ og har flislagt gulv med varmekabler. På veggene er det baderomsplater. Badet er innredet med klosett, dusjhjørne og baderomsinnredning med servant.

Badet i 2.etg. har standard fra byggeår med belegg på gulv og baderomsplater på veggene. Badet er innredet med klosett, dusjkabinett og baderomsinnredning med servant.

Vaskerommet er praktisk plassert ved inngangspartiet med egen utgangsdør til tunplassen. Vaskerommet har standard fra byggeår med belegg på gulv, innredet med skap med benk og utslagsvask. Opplegg for vaskemaskin og VV-tank.

Oppvarming

Luft til luft varmepumpe.
Vedovn.
Varmekabler i gulv på bad og vaskerom.
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Parkering

Garasje med plass til to biler.
Ellers plass til parkering av flere biler på egen tomt.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 011 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomta er pent opparbeidet med planert hage opparbeidet med plen og div. beplantning mot sør og øst. I tilknytning til stua og kjøkkenet er det bygget en romslig terrasse i trevirke- / betongdekke med flott utsikt og gode solforhold. Mot nord ved inngangspartiet er det asfaltert tilkomstvei / tunplass og delvis takoverbygget inngangsparti med tram i trevirke.

Tilliggende fasiliteter

Med eiendommen følger det med rett til sjøbu/naust som kan oppføres på tomt ca. 100meter sør for eiendommen. Selger har påbegynt grunnarbeid på tomta for å bygge sjøbu i 2.etg. (likt som er oppført på nabotomta).

Vei, vann og avløp

Kommunal vei til tomtegrensen.

Boligen er tilknytta privat vannforsyningsanlegg for feltet. Det er anlagt felles borehull sammen med naboeiendommene.

Avløp til privat septik med kommunal tømming.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i regulert boligområde.
Sør for eiendommen er avsatt i planen til friområde, kai/naustområde og småbåthavn.

Mot sør/vest er det regulert til lett industri i forbindelse med fiskeoppdrett. Dette er hvor eksisterende anlegg til Sulefisk ligger.

Reguleringsplan kan oversendes ved forespørsel til megler. Se evt. www.kommunekart.no

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Tinglyste heftelser (servitutter) på eiendommen:

1996/111-2/54 Bestemmelse om gjerde
16.01.1996
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Med flere bestemmelser

1996/111-3/54 Bestemmelse iflg. skjøte
16.01.1996
Byggefrist i 2 år
Forkjøpsrett ved salg av ubebygd tomt
Rettighetshaver
Solund kommune

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på boligen.

Prisantydning

2 950 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Ketil Nævdal
Takstdato : 29.05.2021
Markedsverdi : 2 950 000,-
Formuesverdi : 560 780,-
Sekundær formuesverdi : 2 018 809,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C

Forsikring

Frende
Polisenummer: 613179

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 13 716 pr. år
Inkl. eiendomsskatt, branntilsyn og feiing, avløpsavgift, renovasjonsavgift til NGIR.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Selger er med i Eide vel som har bygget opp lekeplass, strand mm. som ligger like ved boligen.

Det betales en avgift på kr 500,- til velet pr. år. Selger opplyser videre at det påløper en del dugnad på strand/lekeplass.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst. Megler har ikke kontrollmålt arealene.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt. pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

For å legge inn bud ved hjelp av budskjema på papir så lever dette personlig eller send det pr. epost post@fjordmegler.no.

Bud som har kortere akseptfrist enn kl.12.00 dagen etter siste annonserte fellesvisning vil ikke bli formidlet videre til selger.

Megler vil heller ikke formidle bud med forbehold om at budet er hemmelig for andre budgivere. Megler skal, i den grad det er mulig, informere alle interessenter og budgivere skriftlig om status i budgivingen. Megler plikter å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. For at bud skal kunne bli behandlet og formidlet videre på en forsvarlig måte, skal bud ikke ha en kortere akseptfrist enn 30 minutter fra budet er gitt. Bud med kortere frist vil ikke bli formidlet videre til selger.

Selger har akseptert å forholde seg til overnevnte vilkår for budgivning.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 39
 • Bruksnr: 31
 • Kommunenr: 4636
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 950 000,-
 • Kommunale avgifter: 13 716,-
 • Ligningsverdi: 560 780,-
 • Primærrom: 147 m2
 • Bruksareal: 212 m2
 • Bruttoareal: 235 m2
 • Tomteareal: 1011 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Eide 41 6924 Hardbakke Norge

Visning

19.06.2021, 1500 - 1600.

Kontaktperson

Christoffer Sæle Merkesvik
Telefon: +47 57 72 01 00
Mobil: +47 415 89 170

Annen info

Finnkode: 220850168