Orrevegen 15A 6723 Svelgen Norge

Adresse

Orrevegen 15A
6723 Svelgen

Matrikkel

Gnr. 39 bnr. 32, andelsnr. 1 i Langeneset 3 BRL borettslag med orgnr. 966670061 i Bremanger kommune

Beliggenhet, adkomst

Ligger i eit bebygd nabolag, med adkomst via offentlig vei. Barnevennlig område, med kort vei til skole og barnehage. Ca. 2-3 km til Svelgen sentrum, og ca. 57 km til Florø lufthavn.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1971

Bygninger og byggemåte

Rekkehus i borettslag, bygget for ca. 51 år siden, og er forventet å vere bygget etter datidens byggemetoder og forskrifter.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 119 kvm, Bruksareal: 134 kvm

1.Etasje: BRA 69 m2, P-rom 65 m2. Vindfang, gang med trapp, stue, kjøkken og wc. S-rom 4 m2: utvendig bod

U.Etasje: BRA 65 m2, P-rom 54 m2. Gang med trapp, bad, vaskerom, soverom 1, soverom 2 og soverom 3. S-rom 11 m2: Bod 1 og bod 2.

Garasje: BRA 17 m2.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Standard

Innvendig:

Himlinger har overflater av furu panel, malt panel, Agnes takess, malt strietapet, malte flater og Hunton MDF struktur panel fra 90-tallet og fra 2021 på kjøkken (i forbindelse med lekkasje fra ventil).
Overflater på innvendige vegger er brystningspanel, tapet, "Korea" panel, malte flater, malt tapet, betong/puss, furu panel, malt strietapet og våtromsplater.
Overflater på innvendige gulv er parkett, belegg, fliser(3 stk. med hakk i på bad), malt betong og betong.
Kjøkken: Hvite fronter på over og underskap på kjøkken. Laminerte skrog og benkeplater. Ein 2 kums stålvask. Avtrekk og komfyr med koketopp. Bruksslitasje må forventes.
Våtrom: 1 stk WC på bad, og 1 stk WC på WC-rom.
Bad, wc-rom og vaskerom har innredning. Sement avløp bl.a på bad, delvis tett og må spyles opp i perioder. Forvent tiltak. Opplegg for vaskemaskin på vaskerom. 200l varmtvannsbereder fra 2002. Direkte avtrekk fra tørketrommel og ut.
Plassbygget skap på soverom.
Noe bruksslitasje og alder slitasje må forventes. Begrenset vedlikeholdstiltak.
Piper, plassbygd ildsted m.v.: sprekk i stein inni ovn. Heldekkende pipehatt over taket.

Utvendig:

Originale vinduer, påvist punktert vindu på soverom 3 i u.etg.
Terassedøra er ny på 90-tallet.Terrassedekket sørvest utgjør ca. 26 m2 og terrassedekket vest utgjør ca. 14 m2.
Altan i øst utgjør ca. 21 m2, hvor vinterhage er ca. 6m2. Rekkverk målt til ca 90 cm, noe lavt etter dagens standard. Nedløp/takrenner av PVC/plast. Originale vinduer.

Garasje: Påvist råte på kledningsbord, har behov for vedlikehold/ rehabilitering. Støpt betongdekke mot grunn. Reisverk og kledning på vegger. Pulttak med bølgeblikk takplater. Innlagt strøm.

Se ellers takst for mer info. Det er viktig å gå igjennom eiendommen nøye før budgivning.

Oppvarming

Vedovn i stue.

Parkering

Garasje.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Eiet tomt

Tilliggende fasiliteter

Enkel garasje som har behov for vedlikehold/renovering.

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknytning til vann, og antatt offentlig tilknytning til avløp.

Diverse opplysninger

Borettslag: Langeneset 3 BRL, Orgnr.: 966670061
Andelsnr.: 1
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i regnskap og årsrapport fra borettslaget. Det foreligger ikke vedtekter i borettslaget. Disse skal oppdateres.

Det må påregne dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget. Det er heller ikke eierskiftegebyr.

Prisantydning

790 000,- / Felleskostnader: 4 000,- pr. mnd

Takst / tilstandsrapport

Takstdato : 20.04.2022
Teknisk (byggmassens) verdi : 2 650 000,-
Markedsverdi : 1 950 000,-
Teknisk verdi : 2 650 000,-

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Dersom De etter besiktigelsen ønsker å kjøpe eiendommen, bør du så snart som mulig inngi skriftlig kjøpetilbud til megler. Budet må være uten forbehold om finansiering. Dokumentasjon på finansiering vedlegges budet. Det kan bare tas hensyn til bud som er bindende for budgiver i minst seks uker. Med partenes og rettighetshavernes samtykke, kan det likevel tas hensyn til bud med bindingstid ned til to uker. Megler oversender det høyeste/beste budet til Tingretten for stadfestelse.

Overtagelse

Partene har en måneds ankefrist fra det tidspunkt Tingretten stadfester budet. Dette vil si at handelen ikke endelig har kommet i stand før ankefristens utløp. Oppgjørsdag / overtakelse er normalt tre måneder fra den dag medhjelper(megler) oversender budet til Tingretten for stadfestelse. Dersom eiendommen er fraflyttet, kan det være mulig å overta eiendommen før fastsatt oppgjørsdag dersom kjøpesummen er innbetalt. Overtagelse kan allikevel ikke skje før en måned etter at budet er stadfestet. Kjøpesummen skal innbetales til meglers klientkonto.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon.
Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon.
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 39
  • Bruksnr: 32
  • Kommunenr: 4648
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

Detaljer

  • Verditakst: 790 000,-
  • Fellesutgifter: 4 000,-
  • Primærrom: 119 m2
  • Bruksareal: 134 m2
  • Eierform: Andel
  • Boligtype: Leilighet

Orrevegen 15A 6723 Svelgen Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Advokat MNA

Ole Rune Døskeland
Telefon: (+47) 57720100
Mobil: (+47) 95203949

Annen info

Finnkode: 299529687