Båtevika 4 6906 Florø Norge

Adresse

Båtevika 4
6906 Florø

Matrikkel

Gnr. 28 bnr. 539, andelsnr. 1408 i Båtevika Borettslag med orgnr. 952680234 i Kinn kommune

Beliggenhet, adkomst

Se vedlagt kart.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Fjordane Eiendomsmegling ved annonserte fellesvisninger

Nærområdet

Båtevika 4 har en attraktiv beliggenhet i et barnevennlig boligområde like utenfor Florø sentrum. Området kan karakteriseres som veletablert og rolig, hvor man har naturen og havet som nærmeste nabo. Eiendommen ligg i sørvendt retning, og har gode solforhold og en vakker utsikt mot fjorden og havet. For de naturkjære byr nærområdet på flere flotte turmuligheter som kan oppleves året rundt.

Området passer ypperlig for de som ønsker å bo i rolige omgivelser, men samtidig ønsker nærhet til det urbane bylivet. Fra leiligheten er det gangavstand til Florø sentrum, bare knappe 1,5 km unna. Her har en enkel tilgang til alt av servicefasiliteter en trenger i det daglige. Ellers er det også kort avstand til blant annet skole, barnehage, idrettsanlegg og badeanlegget på Havhesten. Ønsker en å nå ut til resten av landet innen kort tid, så finner en også Florø Lufthavn bare 4 km unna boligen.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1986
Byggeår er ifølge takstrapport.

Bygninger og byggemåte

En enkel beskrivelse av byggverkets konstruksjon og oppbygging ifølge takstmann:
Bygning generelt:
4-roms andelsleilighet på to plan. Boligene er bygget for 34 år siden, og forventet bygget etter datidens byggemetoder og forskrifter. Alle byggene i borettslaget har gjennomgått en oppgradering, se eget punkt. Grunn og fundament med støpt plate på sprengstein, isolert med isopor. Yttervegger ved støpt ringmur, innvendig isolert med isopor. 148 mm isolert trestenderverk, asfaltplater, lekter og utvendig kledning. Innvendig diffusjonssperre og gipsplater. Vinduer i 2- og 3-lags energiglass med al-ramme utvendig. Nye vinduer og ytterdører ifra 2014/15. Takkonstruksjon av type A-takstoler, sutaksplater, lekter og betong takstein.

Tekniske installasjoner:
120 liters varmtvannsbereder på vaskerom. Kobberrør i leiligheten. Opplegg for vaskemaskin på vaskerom. Sikringsskap med skrusikringer plassert i vindfang. Termostyrte varmekabler på bad. Antatt varmekabler på vindfang og/eller vaskerom.

Bygningsdeler som er tildelt tilstandsgrad 2 ifølge av takstmann:
- Drenering på grunn av alder.
- Noe grønske vekst på terrassebord modent for overflatebehandling. Enden av terrassedekket er ikke ferdig og mangler enkelte terrassebord, ny eier bør påse at dette blir ordnet.
- Basert på alder og på generelle slitasjegraden bør ny eier vurdere ny kjøkkeninnredning.
- Ukjent alder på varmtvannsbereder med TG2 som følge.
- Basert på begrenset vedlikehold innvendig fremstår andelen mer som ett oppussingsprosjekt.
- Generelt er overflatene modne for modernisering. TG2 på grunn av alder.
- Generelt vedlikeholdsbehov av himling på grunn av alder.

Bygningsdeler som er tildelt tilstandsgrad 3 ifølge av takstmann:
- TG3 på grunn av merker og svikt på sveisen til våtromsbelegg på vaskerom. Ny eier må få utbedret forholdet.
- Basert på at tapet blant annet løsner i skjøt må ny eier forvente å utbedre forholdet.

Interessenter oppfordres til å lese grundig over takstmannens bemerkninger ihht. overnevnte bygningsdeler som er blitt tildelt TG2 og TG3.

Vesentlige oppgraderinger i borettslaget
I perioden 2014-2015 gjennomførte borettslaget en vesentlig utvendig oppgradering av alle sine boenheter. Følgende oppgraderinger ble blant annet utført:
- Nye isolerte tak, takrenner og nedløp.
- Etterisolert alle yttervegger samt skiftet kledning og vindtetting.
- Skiftet alle vinduer, verandadører, ytterdører og boddører.
- Montert flere luftventiler.
- Nye balkonger med ny innfesting på vegg.
- Endret teknisk løsning der leilighetene var sakset.
- Etablert nytt nærmiljøanlegg med ballbinge.

For mer utdypende informasjon angående overnevnte punkter, se vedlagt takstrapport i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å lese grundig over takstrapporten før bud legges inn.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 109 kvm, Bruksareal: 117 kvm, Bruttoareal: 127 kvm

Følgende rom inngår i primærarealet (P-rom):
1. etasje (49 kvm): Vindfang, gang, vaskerom, bad, 2 soverom og toalettrom.
2. etasje (60 kvm): Stue med trapp, kjøkken og 1 soverom.

Følgende rom inngår i sekundærarealet (S-rom):
1. etasje (8 kvm): 2 boder.

Fra stuen i 2. etasje er det utgang til sørvendt balkong på ca. 6 kvm. Fra gangen i 1. etasje er det utgang til sørvendt terrasse på ca. 21 kvm.

Utenfor inngangspartiet i 1. etasje er det etablert en praktisk sportsbod på 6 kvm. Arealet til boden er ikke medregnet i overnevnte areal ifølge takstmann, da rommet ikke ble gjennomgått på befaringsdagen på grunn av manglende tilgang til rommet.

I stuen i 2. etasje er det etablert vegghengt stige opp til hems over stuen. Hemsen har en takhøyde på midten på ca. 1,85 m og har ett areal på ca. 14 kvm. Arealet til hemsen er ikke medregnet i overnevnte areal ifølge takstmann.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Møblering / utstyr

Dersom annet ikke fremgår av salgsoppgaven inngår kun integrerte hvitevarer med i handelen.

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe av 1. januar 2020 legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for kopi av liste over løsøre og tilbehør. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Velkommen til Båtevika 4 - Dette er en 4-roms leilighet over 2 etasjer, med en attraktiv og sentrumsnær beliggenhet ved Båtevika. Boligen har god planløsning, romslige rom og flere store vindusflater med mye naturlig lysinnslipp. Leiligheten er tilknyttet et godt driftet borettslag, som i 2014/15 gjennomførte en vesentlig utvendig oppgradering av alle sine boenheter. Boligen er sør- og nordvendt og har både balkong og terrasse på sørsiden. Like ved boligen har også andelen egen parkeringsplass. Boligen kan karakteriseres som et oppussingsobjekt, hvor boligen tydelig bærer preg av alder men har et stort uforløst potensiale. Dette er en ypperlig bolig for de nevenyttige som ønsker å gjøre det til sitt eget.

Kvaliteter med boligen vi ønsker å fremheve
- 3 soverom.
- Vakker utsikt.
- God planløsning med romslige rom.
- Sørvendt balkong og terrasse på 6 og 21 kvm.
- Stor og åpen stue med mange vindusflater.
- Hems over stuen på 14 kvm.
- Egen parkeringsplass.
- Eget vaskerom like ved inngangspartiet.
- Ekstra oppbevaringsplass i utvendig sportsbod.
- Rehabilitert utvendig i 2014/15 i regi av borettslaget.
- Godt driftet borettslag.
- Mulighet til å sette sitt eget preg på boligen.
- Nærhet til flere flotte turopplevelser.
- Kort avstand til alt av hverdagslige servicefunksjoner en trenger.
- God dekning av offentlig kommunikasjon.
- Sentrumsnær beliggenhet med 1,5 km til Florø sentrum.

Planløsningen

1. etasje (49 kvm):

Vindfang, gang og utvendig bod:
Man ankommer boligen på nordsiden av bygget via etablert tilkomstvei fra parkeringsplassen. Like ved inngangspartiet har man tilgang til en praktisk sportsbod på 6 kvm. Her kan en fint oppbevare verktøy, redskaper, sykkel eller lignende.

Man entrer boligens 1. etasje ved ett praktisk vindfang. Her er det flere store vindusflater som tilføyer mye lys til rommet samt gangen videre innover. Her er det god plass til å kunne henge ifra seg yttertøy og legge til side sko. I vindfanget finner man også boligens sikringsskap med skrusikringer. Fra dette rommet kommer en videre inn i en avlang gang samt boligens vaskerom på venstre side.

Gangen oppleves som særs romslig, med ytterligere plass til å kunne henge bort ytterklær. Her er det etablert ett innhukk med henger for jakker o.l. samt et integrert helfigurs speil. I enden av gangen finn en utgangen til boligens terrasse på 21 kvm med overbygd tak som følge av balkongen over.

2 soverom:
I 1. etasje finner en 2 av boligens soverom. Det første finner en til høyre like ved inngangspartiet og det andre i enden av gangen. Rommene har til felles å fremstå som lyse og romslige, med plass til både seng, tilhørende nattbord og garderobeskap. Begge rommene har også store vindusflater i nord- og sørgående retning.

Bad og toalettrom:
Ved siden av utgangen til terrassen finner en badet. Badet fremgår fra byggeår og har enkel standard med våtromsbelegg og -tapet på gulv og vegger. Badet er i dag innredet med servant med underskap, vegglampe og dusjkabinett. Vegg i vegg med badet finner en boligens toalettrom. Rommet fremgår med samme standard som badet. Toalettrommet er innredet med vegghengt vask og frittstående toalett.

Vaskerom:
Til venstre for vindfanget finner en boligens vaskerom. Rommet fremgår i lyse og nøytrale farger med våtromsbelegg og -tapet på gulv og vegger. Rommet er innredet med 120 liters varmtvannsbereder, vegghengt stålvask og høyskap. På vaskerommet er det også opplegg for vaskemaskin.

2 Bod:
I boligens 1. etasje finner en også 2 innvendige boder. Dette er to praktiske rom for oppbevaring av alt av ting og utstyr en ikke nødvendigvis bruker i det daglige.

2. etasje (60 kvm):

Stue og hems:
Fra 1. etasje følger en trapperom opp til stuen i 2. etasje. Stuen er boligens største rom, og oppleves som lys og åpen. På grunn av rommets størrelse, har en flere møbleringsmuligheter her - alt etter behov og ønske. Her er det for eksempel rikelig med plass til både TV- og spisegruppe. I stuen er det videre utgang til boligens balkong på 6 kvm. Her kan en virkelig nyte den flotte utsikten mot sjøen både morgen og kveld.

Over stuen er det etablert en hems på ca. 14 kvm, som strekker seg på tvers av hele rommet. Hemsen har en takhøyde på 1,85 meter på det høyeste, noe som er lavere enn ved standard rom. For å komme seg opp til hemsen benytter en seg av stige ved trapperommet. Ett særs flott tilleggsareal som kan ha flere bruksegenskaper.

Kjøkken:
Like ved stuen finner en kjøkkenet. Kjøkkenet er fra byggeår og har enkel standard. Kjøkkenet oppleves som romslig, med god dekning av benkeplass å arbeide med samt en karakteristisk høy takhøyde. På grunn av rommets takhøyde, oppleves kjøkkenet som særs åpent og lyst. Kjøkkenet er innredet med over- og underskap med laminerte fronter, tre imitert benkeplate med dobbel kums stålvask med oppvaskbenk samt oppvaskmaskin. Over benkeplaten er det flislagt kitchenboard. Inne på kjøkkenet er det også tilstrekkelig med plass til en mindre spisegruppe.

Soverom:
I 2. etasje finner en boligens tredje og største soverom. Rommet fremgår i lyse farger og store vindusflater i sørgående retning. Her er det god plass til en dobbeltseng, nattbord og garderobeløsning. Dette soverommet har i likhet med kjøkkenet også særs god takhøyde.

Boligen fikk en vesentlig oppgradering utvendig i 2014/15 i regi av borettslaget, og nå er det på tide at den får kjærlighet og omtanke innvendig også - Velkommen til en hyggelig visning!

Oppvarming

Elektrisk.
Varme i gulv på bad.

Parkering

Andelen har eksklusiv bruksrett til parkering ved avmerket parkeringsplass ved borettslagets felles parkeringsplass. Ellers er det felles gjesteparkering ved oppmerkede steder i borettslaget.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 15 605 kvm, Eierform: Festet tomt, Festeavgift inkludert i felleskostnadene. Ikke behov for samtykke fra bortfester ved overdragelse av andel.

Fellesareal og hage

Andelen har eksklusiv bruksrett til areal på sørsiden av boligen som er opparbeidet med terrasse, samt nordsiden ved inngangspartiet som er opparbeidet med entre. Fellesarealene i borettslaget er ellers pent opparbeidet med felles parkeringsplass, asfalterte gang- og tilkomstveier, lekeplasser og diverse grøntarealer. Borettslaget har også felles brygge like i nærheten.

Vei, vann og avløp

Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp via borettslagets private stikkledninger. Offentlig vei til tomtegrensen.

Reguleringsplan

Området reguleres av reguleringsplan "Kommunedelplan for Florelandet Brandsøy 2006-2018" med plan-ID 140120070001 med ikraftsettelse 20.06.2007 ifølge Kinn kommune. Eiendommen er regulert til blant annet boliger, park, turveg og lekeplass. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Diverse opplysninger

Borettslag: Båtevika Borettslag, Orgnr.: 952680234
Andelsnr.: 1408
Andel fellesgjeld: 689523, Andel fellesformue: 158549, Total gjeld: 32416999, Oppdatert pr: 21.09.2020
Forkjøpsrett: Intern forkjøpsrett, øvrige medlemmer i BOB. Forkjøpsretten blir utlyst etter budaksept.
Borettslaget benytter BOB BBL som forretningsfører.
Borettslaget har i alt 50 andeler.

Lånevilkår for Båtevika Borettslag
Husbanken.
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 21.09.2020: 0,92% pa.
Antall terminer til innfrielse: 41.
Saldo per 21.09.2020: 32 417 000.
Andel av saldo: 689 524.
Første termin: 01.08.2016.
Neste avdrag 01.08.2021.
Siste termin 01.02.2041.

Forretningsfører opplyser at ut ifra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 01.08.2021 utgjøre ca. kr. 2 621,- per måned for denne boligen. Styreleder opplyser om at felleskostnadene for andelen ikke vil øke med dette beløpet, selv om at borettslaget skal begynne å nedbetale avdrag på overnevnte lån. Den økte kostnaden for avdragene dekkes av borettslaget.

Ifølge styreleder foreligger det ikke planer om å øke fellesutgiftene i nærmeste tid.

Utførte oppgraderinger
Båtevika Borettslag gjennomførte i perioden 2014-2015 en vesentlige utvendig oppgradering av alle boenhetene i borettslaget. For mer utdypende informasjon om hva som ble gjort, se tidligere punkt under standard/vedlikehold.

Fremtidige oppgraderinger
Styreleder opplyser om at alle boenhetene i borettslaget skal males utvendig i løpet av sommeren 2021. Kostnadene knyttet til dette dekkes av borettslaget.

Andre forhold
Boligselskapet er tilknyttet en sikringsordning som gir sikkerhet for manglende innbetaling av felleskostnader.
Det er pliktig medlemskap i boligbyggerlaget for andelseier.

Manglende tilknytning til internett
Det er p.t. ikke fiber internett i leiligheten. Det har tidligere blitt lagt fiber til alle boenhetene i regi av borettslaget, men for gjeldende andel er det bare lagt frem til leiligheten, men ikke installert inne i selve boligen. Enivest opplyser om at de vil fullføre dette arbeidet kostnadsfritt for både borettslaget og andelseier, så snart ny eier kan gi montør fra Enivest tilgang til boligen. Ny andelseier må derfor ta kontakt med Enivest angående dette, så snart overtagelse er gjennomført.

Lading av el-bil
Borettslaget har i dag etablert 3 ladestasjoner for el-bil. Beboerne i borettslaget kan fritt nytte seg av disse, så lenge de har tegnet abonnement for lading. For ytterligere informasjon om ladestasjonene eller nødvendig abonnement, vennligst ta kontakt med borettslaget.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Regnskap
I følge resultatregnskapet for 2019, så hadde borettslaget et overskudd på kr 1 902 186,- i 2019.
Budsjettet for 2019 var estimert med et overskudd på kr. 1 444 988,-.
Budsjettet for 2020 var estimert med et overskudd på kr. 1 287 623,- .
Det er ikke blitt oversendt budsjett og regnskap for år 2020/2021 fra BOB.

Utleie
Eiendommen har en bruksenhet. Andelseierne kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. For utdypende informasjon, se borettslagets vedtekter under punkt 4-2 om bruksoverlating.

Dyrehold
Det er tillatt med dyrehold i borettslaget, men disse skal ikke være til sjenanse for andre beboere. For ytterligere informasjon, se borettslagets husordensregler under punkt husdyr samt borettslagets egne utarbeide retningslinjer for dyrehold.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Borettslaget praktiserer forkjøpsrett. Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer samt medlemmer tilknyttet boligbyggelaget som borettslaget benytter. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Ansiennitetsregler:
1. Intern forkjøpsrett.
2. Storby ansiennitet.
3. Andel BBL.

Styregodkjenning
Borettslaget krever styregodkjenning av ny andelseier. Styregodkjenningen blir avklart etter budaksept samt etter at forkjøpsretten er avklart. En andelseier har rett til å overdra sin andel, men erververen må godkjennes av borettslaget for at ervervet skal bli gyldig ovenfor borettslaget, se borettslagets vedtekter punkt 2-3 (1).

Prisantydning

1 600 000,- / Felleskostnader: 6 950,- pr. mnd
Fordeling fellesutgifter:
Felleskostnader: kr. 6 671,-
Fiber Enivest: kr. 249,-
Miljøgebyr for papirfaktura: kr. 30,-

Felleskostnadene inkluderer: Vedlikehold, kommunale avgifter, eiendomsskatt, driftskostnader, renter og avdrag lån, festeavgift og felles husforsikring.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jon Kristian Høiland
Takstdato : 01.10.2020
Teknisk (byggmassens) verdi : 2 300 000,-
Markedsverdi : 1 700 000,-
Teknisk verdi : 2 300 000,-
Formuesverdi : 730 889,-
Sekundær formuesverdi : 2 631 199,-
Formuesverdi pr. : 09.02.2021
Takstrapporten følger salgsoppgaven som vedlegg.
Formuesverdi ifølge skatteetaten.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F
Energiattesten følger salgsoppgaven som vedlegg.

Forsikring

If Skadeforsikring
Polisenummer: SP0000563378

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealer er oppgitt/målt av sertifisert takstmann Jon Kristian Høiland. Arealer er ikke kontrollmålt av ansvarlig megler.

Arealmålingene i takstrapporten måles etter Norsk Standard 3940. Arealer oppgis i hele kvadratmeter i denne rapporten, og gjelder for det tidspunkt rapporten er datert. BRA er bruksarealet av boligen som tilsvarer bruttoareal minus arealet som opptas av yttervegger.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Boligen er av type oppussingsobjekt, og det må derfor forventes vesentlige oppgraderinger innvendig. For mer utdypende informasjon angående boligens tilstand, se vedlagt takstrapport eller salgsoppgavens punkt standard/vedlikehold.

Selger har godkjent alle opplysningene som fremgår i salgsoppgaven.

Spesielle forhold
Eiendommen selges i forbindelse med offentlig skifte av dødsbo. Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om denne. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Interessenter oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig besiktelse av eiendommen, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal gis på budskjema med påført signatur eller ved bruk av elektronisk budgivning. I tillegg må budgiver også legitimere seg. Ved registrering av elektronisk bud, benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Senere bud kan gis ved e-post eller SMS direkte til megler.

Bud som ikke er skriftlig eller har kortere akseptfrist enn kl.12.00 dagen etter siste annonserte fellesvisning vil ikke bli formidlet videre til selger. Megler vil heller ikke formidle bud med forbehold om at budet er hemmelig for andre budgivere. Megler skal, i den grad det er mulig, informere alle interessenter og budgivere skriftlig om status i budgivingen. Megler plikter å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. For at bud skal kunne bli behandlet og formidlet videre på en forsvarlig måte, skal bud ikke ha en kortere akseptfrist enn 30 minutter fra budet er gitt. Bud med kortere frist vil ikke bli formidlet videre til selger.

For å legge inn bud ved hjelp av budskjema på papir så lever dette personlig eller send det pr faks 577 20 101 / epost: sm@fjordadvokat.no eller post@fjordadvokat.no.

Selger har akseptert å forholde seg til overnevnte vilkår for budgivning.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale. Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 28
 • Bruksnr: 539
 • Kommunenr: 4602
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 600 000,-
 • Totalpris: 2 289 523,-
 • Fellesgjeld: 689 523,-
 • Fellesutgifter: 6 950,-
 • Ligningsverdi: 730 889,-
 • Primærrom: 109 m2
 • Bruksareal: 117 m2
 • Bruttoareal: 127 m2
 • Tomteareal: 15605 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 3

Båtevika 4 6906 Florø Norge

Visning

29.04.2021, 1600 - 1700.

Eiendomsmegler

Stian Midttun Jensberg
Telefon: +47 57 72 01 00
Mobil: +47 948 32 983

Annen info

Finnkode: 207098894